Novi peh za Megu - Povredio se Ivanović

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.05.2016.
10:59
Izvor: Sportske.net

Vicešampion regionalne lige desetkovan je povredama, a novi peh je zadesion ekipu Dejana Milojevića na utakmici sa Partizanom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega Leks nikako ne može da zbije redove i veže nekoliko utakmica u najjačem sastavu zbog konstantnih problema sa povredama igrača.

Sezona još nije ni počela a novajlija Alfa Kaba morao je na pauzu, dok se Rade Zagorac povredio u prvom kolu ABA lige i odsustvovao sve do završnice šampionata.

Veliki broj povreda dogodio se u finišu ABA lige pa je ekipa Dejana Milojevića bez povređenih Alfa Kabe, Ognjena Jaramaza, Aleksandra Aranitovića i Timotija Luvavua-Kabaroa igrala za trofej u regionalnoj ligi.

Novi peh za Mega Leks dogodio se u drugoj utakmici Superlige Srbije, pošto se Nikola Ivanović srušio na parket sedam minuta pre kraja derbi susreta sa Partizanom i posle toga više nije ulazio u igru.

Bolna grimasa na licu crnogorskog košarkaša usledila je kao rezultat iskrenuća skočnog zgloba, ali za sada nije poznato da li se radi o ozbiljnijoj povredi i koliko će Ivanović odsustvovati sa parketa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke