Novi izazov za Partizan - Stiže šampion! (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.11.2014.
11:47
Izvor: Sportske.net

Posle poraza od Lijetuvos Ritasa u Evrokupu, košarkaši Partizana večeras imaju priliku da se iskupe pred ''Grobarima'', i to u duelu sa aktuelnim šampionom ABA lige, ekipom Cibone, u devetom kolu regionalnog takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Tek što su se konačno vratili na pobednički kolosek, ekipa Partizana je ponovo pokvarila utisak u duelu sa Lijetuvos Ritasom i ujedno znatno umanjila izglede za plasman u drugu fazu Evrokupa.

Večeras ih očekuje jedan od derbija u ABA ligi, protiv branioca trofeja, zgrebačke Cibone, što će svakako biti još jedno od velikih iskušenja za podmlađeni tim šampiona Srbije.

Iako položaj na tabeli to ne govori, Zagrepčani u poslednje vreme igraju sve bolje, u prošlom kolu su imali šut za pobedu protiv Cedevite, a prethodno su savladali Krku, pa u Beograd dolaze puni samopouzdanja.

Partizan uoči večerašnjeg susreta ima jednu pobedu više od Zagrepčana, ukupno četiri u prvih osam kola, ali su problemi koji u ekipi Duška Vujoševića postoje od početka ove sezone, i dalje prisutni.

Ekipa i dalje nije kompletirana, ''sapunica'' oko angažovanja plejmejkera i mogućeg povratka Saše Pavlovića se već neprimereno odužila, postoje najave da bi danas trebalo nešto da se zna oko toga, a ni kapiten Dragan Milosavljević još uvek nije spreman posle oporavka od povrede.

Iskusni Milan Mačvan će i večeras podneti veliki teret, potvrdio je koliko znači ovom timu Partizana, ali uz njega će i mlađe snage morati da pruže svoj maksimum, što protiv Lijetuvosa nije bio slučaj.

Meč u Pioniru počinje u 19 časova, naravno, očekuju se pune tribine Partizanovih ''Grobara''...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 23.11.2014
12:54

Ajde Partizane,igraj i pobedi!!!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 23.11.2014
13:18

Brate, kakav dan: 17h- Partizan (fudbal), 19h, Partizan (kosarka) i 20:45h Milan:-)

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 23.11.2014
13:48

Brate, kakav dan: 17h- Partizan (fudbal), 19h, Partizan (kosarka) i 20:45h Milan- Partizane i Milane, pobedite danas:-D