Novčane kazne za Dinamik, Partizan i Zvezdu, ali najgore je prošao - Muta Nikolić!

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.05.2017.
15:35
Izvor: Beta

Košarkaški klub Dinamik kažnjen je danas sa 192.000 dinara zbog incidenata na utakmici četvrtog kola Super lige Srbije protiv FMP-a, saopštila je Košarkaška liga Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dinamik je sa 12.000 dinara kažnjen zbog dosuđene tehničke grešake klupi na meču protiv FMP-a, dok je trener tog kluba Miroslav Nikolić zbog istog prekršaja kažnjen sa 36.000 dinara.

Nikolić je zbog nesportskog ponašanja i vređanja sudije Marka Jurasa posle isključenja sa utakmice kažnjen sa 72.000 dinara. Ista novčana kazna izrečena je i predsedniku Dinamika zbog vređanja službenih lica na utakmici.

Trener košarkaša Partizana i igrač crno-belih, Aleksandar Džikić i Stefan Birčević kažnjeni su sa po 12.000 zbog dosudjene tehničke greške na utakmici protiv Spartaka.

Kažnjena je i Crvena zvezda i to sa 36.000 dinara zbog "nekulturnog ponašanja gledalaca" na meču protiv Mega Leksa.

Kako se dodaje u saopštenju KLS, delegat Dragat Štetin suspendovan je na jednu utakmicu zbog toga što nije uzeo izjavu od trenera Dinamika protiv koga je sudija podneo prijavu zbog vredjanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nscz65
Thursday, 04.05.2017
19:51

Ma da li je normalan ovaj kameleon zvezdi svirano pet faula u jednom napadu i mega vracena u zivot , ko ce da cuti . A sudije ste verovatno nagradili . To ni javor ne bi sudio .