Nova saznanja - Mitrović potpisuje na dve godine, evo koliko će zaraditi!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.06.2017.
22:15
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde mt:s Luka Mitrović nije želeo da komentariše medijske natpise vezane za njegov prezak u Brose Bamberg ali su se i pored toga večeras pojavili novi detalji.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Vest da će kapiten Crvene zvezde mt:s Luka Mitrović napustiti klub na kraju sezone pojavila se uoči prvog meča finalne serije plej-ofa Mozzart Super lige između aktuelnog šampiona i FMP Železnika.

Odmah nakon utakmice Luka Mitrović je kazao da ne želi da komentariše te navode dok se ne završi sezona, ali su inostrani mediji i večeras izašli sa detaljima ugovora koji će Zvezdin kapiten dobiti u Nemačkoj.

Portal "Eurohoops" prenosi saznanja do kojih je došao iz svojih izvora, a koja se tiču finansijskih odredaba ugovora koji bi Luka Mitrović trebalo da potpiše sa Brose Bambergom.

Specijalizovani portal tvrdi da će Luka Mitrović potpisati ugovor na dve sezone i da će od šampiona Nemačke dobiti 550.000 evra!

Ukoliko zaista dođe do realizacije ovog posla Luka Mitrović bi ostvario svoj prvi inostrani angažman i ponovo bi imao priliku da nastupa u Evroligi pošto je Bamberg osigurao mesto u eliti odbranom šampionske titule u Nemačkoj.

Luka Mitrović je u sezoni na izmaku prosečno beležio 4,1 poena i 2,3 skoka po meču u Evroligi, a poznato je da je sa Zvezdom osvojio tri trofeja u ABA ligi i da je na dobrom putu da osvoji i treću uzastopnu titulu u Srbiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 14.06.2017
08:52

Srecno Luka,nadam se da su ove vesti tacne (nadam se zbog tebe). Vreme je da naplatis trud,znoj i sve one povrede koje su jako sputale tvoju karijeru. Pravi primer kako se bori za klub,gine,izgara iako je cesto bio kritikovan i na meti navijaca. Neverovatan defanzivac, njegov doprinos u igri je bio vidljiv ma kako nas ponekad nervirao sa cudnom mehanikom suta i slicnim stvarima. HVALA LUKA kapitenu.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 13.06.2017
23:26

opasna prevara od igraca,nece igrati 8minuta u proseku..

avatar
marecareee
Tuesday, 13.06.2017
22:42

Bravo, trud se isplati uvek! Srećno!

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 13.06.2017
22:30

Srecno kapitenu ! Zasluzio si da namlatis pare posle svega. Dobar kosarkas, bio bi vrhunski da nije poveedio oba kolena...Sada je blaza verzija Nemanje Aleksandrova. Sve najbolje Luka. Ostaje nam sad rupa na 4. ...Posebno ako Bolden bude izabran u prvoj rundi ostane u NBA ligi.

avatar
mosala1983
Wednesday, 14.06.2017
10:35

Апић. Симанић?

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 14.06.2017
15:11

Ako ce Simanic I Apic da ti budu cetvorke u godini kada se igra F4 u Beogradu I kada treba da ga napadnemo, onda ok. Xd