Nova neizvesnost - Partizanu opet preti ''katanac''?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.05.2017.
21:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zabrinjavajuće vesti stižu iz redova crno-belih! Dok navijači očekuju nastup u Evrokupu sledeće sezone, u klubu pre svega gledaju kako da finansijski prežive.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Godine prolaze, a Partizan je i dalje u ''začaranom krugu''finansijskih problema.

Iako se činilo da se crno-beli polako oporavljaju od katastrofalne situacije u kojoj su se našli pre dve godine, ovog leta bi mogli ponovo da upadnu u slične probleme.

Na to je danas u izjavi ''Novostima'' upozorio sportski direktor Partizana Dragan Todorić koji je zabrinut jer na kraju sezone crno-belima ističu ugovori sa glavnim sponzorima - NIS-om i Telekomom. Još više ga brine to što još uvek nema nagoveštaja da bi moglo da dođe do potpisivanja novih ugovora.

''Ako se to ne desi, možemo da zatvorimo vrata'', poručio je Todorić.

On je dodao da će po završetku sezone predstavnici Partizana obaviti razgovor sa predstavnicima pomenutih kompanija, ali Todorić ne deluje kao preveliki optimista po pitanju konačnog epiloga.

''Videćemo šta će se desiti...'', kaže Todorić.

Ovih dana u pojedinim medijima se pojavila i informacija da je Nikola Peković ''digao ruke'' od Partizana, ali Todorić te priče demantuje, baš kao i spekulacije da bi crno-beli mogli da se fuzionišu sa Dinamikom.

''To nije tačno. Svako može da piše šta hoće, ali u tome nema istine'', zaključio je on.

Dakle, posle dve godine, još jedno neizvesno leto je pred Partizanom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

34 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 25.05.2017
21:40

Doslo je vreme za katanac.

avatar
Nenad Šmigić
Thursday, 25.05.2017
11:02

katanac,a kljuc baciti u dunav !!!

avatar
Dolina cupova
Thursday, 25.05.2017
19:31

Vas su bacili u kanalizaciju!

avatar
Anderton
Thursday, 25.05.2017
00:06

Ako treba da se ide u beton ligu, nek se ide..sve je to za ljude, samo Tošo onda ćeš ipak morati i ti da odeš, što nije loše za početak.

avatar
Partibrejker
Wednesday, 24.05.2017
23:55

Iskustvo nas uči:Šta god Todorić da izjavi desice se suprotno.Znaci Peković najzad odlazi.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 25.05.2017
08:36

Pekovic je dao klubu 500000 evra! Ne trazi da mu se vrati! To Pekovic najzad odlazi ne bi trebalo da pise neko ko voli Partizan! Inace da li ce se nastaviti sponzorstvo zavisi od jednog coveka. ako mu se bude zahvaljivalo, bice, u suprotnom katanac! Takodje, ta sponzorstva su do sada odlazila na vracanje dugova, opet drzavi...Nekom je oprosteno 18 miliona, a neko ce ako kaze hvala da zivotari, ako ne kaze katanac zbog 700000...

avatar
Dolina cupova
Friday, 26.05.2017
11:55

Kada je dosao Pekovic u klub dug je bio izmedju 4-5 miliona! 80% tog duga je bilo prema igracima i bankama sa kojima je Partizan uspeo da napravi dogovor, pogotovo sa igracima, to znas i sam. Dug prema drzavi je bio 700 000 sa kamatama 1,2 miliona. Tako se krenulo na Duleta! NIS i Telekom nisu hteli dalje da sponzorisu, vrh vlasti nije hteo da pravi reprogram! Ili Dule ili ... Nazalost svih nas koji volimo Partizan otisao je Dule, ciju je smenu pokrenu Andreja Mladenovic iz DSS-a. Kad je otisao Dule drzavne firme su se veoma skromno vratile u Partizan! Na tih kljucnih 700 000 evra mislim!

avatar
R E V O L T
Friday, 26.05.2017
08:41

A na kojih 700 hiljada mislis? I meni se ucinilo da si napisao 7 miliona, vecina bi tako shvatila i pomislila na taj (veci) dug.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 25.05.2017
16:44

I nisam napisao 7 miliona vec 700 000

avatar
Dolina cupova
Thursday, 25.05.2017
16:43

Da li je Pekovic potrosio vise novca na pevaljke ili Partizan je njegova stvar,zar ne? Novac je njegov! Pola miliona evra je poklonio Partizanu, da li je to malo(uzmi u obzir da ne lupam)? Koliko si ti novca poklonio Partizanu? Pola miliona evra je ograman novac svuda u svetu! Videces kad ode Pekovic, a odlazi ( videces da ne lupam) kako ce da prodje Partizan! Dule Vujosevic je Dule Vujosevic, jedan jedini i ne ponovljiv, ali je bilo uslovljeno da ode! Politicki je oteran preko onog Mladenovica iz DSS-a, sad je uz ove! Zapamti, ovo sto gledas sad Partizan je zbog Nikole Pekovica i zbog nekoliko hvala! U kakvoj formi ili kakvom obliku ces ga gledati sledece sezone videcemo! Mozda je ovo poslednja sezona da ga gledamo ovakvog, na ovim prostorima najveceg! Mozda, zato Nikola odlazi. Mozda je mislio da moze, ali posle shvatio dok je ovako nista vise ne moze!

avatar
Partibrejker
Thursday, 25.05.2017
12:52

Pekovic je vise potrosio na pevaljke nego na Partizan.A bas zbog toga sto se zahvaljivao treba da ode.On se zahvaljuje,a Telekom mu u tom momentu jos nije uplatio ni dinara.Ocigledno se zahvaljivao zbog toga sto je njemu licno ucinjeno a ne Partizanu.I kakav je to predsednik kojeg mesecima nema u klubu i na utakmicama?Kakva je strategija?Biti vecito drugi?Kada je dosao pricao je da je dug između 4 i 6 mil.,i da se radi na smanjenju.Ti sad pišeš da je sedam.Ili ti lupaš(ukljucujuci i tih 500K koje je navodno dao) ili Peković i zbog toga mora da ide.Ili da cekamo da dug naraste na 18,pa da neki mali klub iz predgrađa uzme ime,a klub se ugasi?Peković je kao ljubimac Grobara postavljen da odradi posao,na šta je On pristao iz njemu znanih razloga.Čoveku koji ga je stvorio je zabio nož u leđa.Bio je igračina,ali kao čovek 0.Da li si nekad čuo da je dao novac u humanitarne svrhe,kao što je recimo Mačvan poznat po tome?

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 24.05.2017
23:51

Jel moguce da promenimo ime u OKK Partizan i da krenemo o 0?

avatar
Man united
Thursday, 25.05.2017
22:45

Mozete da promenite ime, ali dugovi ostaju. Jedino da ugasite ovaj, pa ponovo osnujete klub, onda biste bili na nuli. Ali onda krecete od dna. znaci nista aba liga, eurokup i ostala takmicenja.

avatar
gosfkcz
Wednesday, 24.05.2017
23:12

Isto ce se desiti i u fudbalu kada ne bude vise Tomislava i njegove marionete.

avatar
Anderton
Thursday, 25.05.2017
00:05

Tako je. Grobari Kokeza, Šurbatović i Bunjevčević su vam oteli titulu. Kaže zvezdaš od rođenja Terzić. :D

avatar
vladimir6
Wednesday, 24.05.2017
22:37

Opet pocelo prosijacenje.

avatar
SERBON
Wednesday, 24.05.2017
22:25

Samo vam je to i bitno, da sponzori daju pare za vaše plate! nPredsednika nema u klubu odavno a najavljivao je povratak u Evroligu pre 2 godine. Ako ste nesposobni napustite klub, možda dođe neko sa idejom ili bilo kakvim novcima a ako ne bolje i časno gašenje nego ovo mučenje!

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 24.05.2017
22:41

Po cemu mucenje? Je l igrate sezonu sa klincima uglavnom, bez stranaca i reprezentativaca i sa kratkim rosterom? -Ne, sve suprotno od navedenog, 90% Aba lige moze da vam pozavidi...jel se borite za opstanak, ili se drzite jedva na sredini tabele? -Ne, dalekoo od toga, u samom vrhu ste..... Je l imate odlican budzet za uslove Jadrana, -Da, vecina moze da sanja o tome i o takvom sponzorskom pulu...Je l imate rezultate -imate...po cemu onda mucenje, sta da kazu drugi onda u regionu....

avatar
Dolina cupova
Thursday, 25.05.2017
08:39

E moj Serbone...Gde si njemu nasao nesto da objasnjavas! Pa on misli da je uspeh to sto mu klub nije prosao u top-8 nego je ispao u ligaskom delu evrolige, a imali su budzet o kome i neki evroligasi mogu samo da sanjaju! Nebojsa je to moj serbone...

avatar
SERBON
Thursday, 25.05.2017
00:03

Opet izvrćeš. Ovo što sada imamo nisu rezultati, nekim drugim klubovima možda jesu, Partizanu ne! Za Partizan su trofeji rezultati, sve ostalo neuspeh i ne može se pomiriti sa tim da bude drugi a upravo tako izgleda!

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 24.05.2017
22:19

Više bih danas voleo Partizan sa Duletom na čelu i sa mladim,domaćim igračima u borbi za Aba ligu. Iz KLS u SLS,uopšte da ne igramo Abu.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 24.05.2017
22:16

Sve ovo se desava zato sto jos uvek prave instant projekte, gomilaju igrace, strance, dovode reprezentativce, stalno stvaraju ogroman roster sa 3 igraca na svakoj poziciji, i umesto da iskoriste te mnogobrojne sponzore koje imaju, da smanjuju dugovanja i plate ta silna potrazivanja bivsih igraca i stranaca, oni prave neke timove i ne obaziru se na realnost...uopste nemaju zelju da smanje dug, i da se okrenu mladjim snagama. Da se par godina konsoliduju i da se pomire sa sredinom tabele ili donjim domom na Jadranu, jer samo tako mogu izaci iz ogromnih problema koja im je prethodna garnitura ostavila...A jos kukanja su prilicno smesna, jer ako je njima krah da ostanu bez 2 drzavna sponzora (a imaju 3) i pored toga ce im ostati brdo drugih njima znacajnih, kako onda ostali timovi u regionu (njih 90%) funkcionise? Gospodo, naucite da zivite malo bez najjaceg, ili drugog najjaceg sponzorskog pula u regionu, kako vecina tako i vi, jer morate proci taj proces konsolidacije. Zvezda je imala strahovito lose sezone, igrali smo samo sa klincima uglavnom, bili bez stranaca, reprezentativaca, bez silnih drzavnih sponzora, kuburili na sredini tabele i cak se borili za opstanak, borili se sa raznoraznim i velikim problemima...ako ne budu imali 2-3 losije ili ocajnije sezone, i promenili politiku poslovanja i razmisljanja, oni nikad nece ni krenuti da izlaze iz problema, i to je cinjenica.

avatar
SERBON
Wednesday, 24.05.2017
22:42

Aha znači tako, Partizan da štedi i vraća dugove a Zvezda da napravi dug 15 miliona, izbriše ga i igra ponovo ka da se ništa nije desilo. Sve to što si napisao o gomilanju igrača, dovođenju skupih stranaca je Zvezda radila. nU te doktorove priče mogu poverovati samo osnovci i to ne stariji razredi.

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 25.05.2017
01:01

Sve je to super, samo se nasi dugovi nisu izbrisali, bilo bi predivno da je tako, i nista se ne bi ni sprovodilo, niti bi bilo price o tome, ne bi godinama vrsen proces koji nije nimalo jednostavan... Vi jos uvek verujete u nekadasnje vase dobro i skromno poslovanje, a zna se da ste prodavali igrace za veliki novac, i pritom imali uvek strasan sponzorski pul, i kako pored toga, ako je sve sto ste dovodili (strance, talente, sve igrace) to kostalo sica, kako su to onda nastali ogromni dugovi?

avatar
Bari 1991
Wednesday, 24.05.2017
22:01

ko zadnji izadje neka ugasi svijetlo.