Noć odluke za Partizan i Milutinova!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.06.2015.
10:53
Izvor: Sportske.net

Predsednik KK Partizan NIS Predrag Danilović objasnio je kakva je situacija sa odlascima iz kluba i priznao da postoji scenario po kojem će crno-bele redove napustiti i talentovani centar Nikola Milutinov.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u sredu je ozvaničio odluku o odustajanju od Evrokupa zbog finansijskih problema i želje da se mlada ekipa fokusira isključivo na takmičenje u regionalnoj i domaćoj ligi.

Predsednik crno-belih Predrag Danilović saopštio je takvu odluku nakon sednice Upravnog odbora a više pažnje od očekivanog odustajanja od drugog po kvalitetu evropskog takmičenja privukla je priča vezana za igrački kadar.

Kako se to moglo pretpostaviti nakon završetka sezone, najiskusniji košarkaši završili su saradnju sa crno-belima a Predrag Danilović je imao samo reči hvale za Sašu Pavlovića, Milana Mačvana i Dragana Milosavljevića.

"Saradnja sa Sašom Pavlovićem, Milanom Mačvanom i Draganom Milosavljevićem je završena. To su možda najpošteniji ljudi, koje sam upoznao tokom svoje karijere. Još jednom, veliko im hvala" rekao je Danilović.

Sa druge strane ostao je znak pitanja kada je po sredi formiranje igračkog kadra za narednu sezonu. Jedna od nepoznanica vezana je za status mladog centra Nikole Milutinova koji se nalazi na raskrsnici.

"Jedina novost je da će Milutinov, posle NBA drafta, da vidi šta će da odluči po pitanju svoje karijere. Pričali smo, pa ako bude na odgovarajućem mestu, najverovatnije će nastaviti u NBA. To je vrlo fer i pošteno sa njegove strane" istakao je Danilović.

NBA Draft biće održan u noći između četvrtka i petka a Srbiju će predstavljati Nikola Milutinov (Partizan NIS) i Nikola Radičević (Sevilja). Postoje najave da bi Milutinov mogao da bude izabran na kraju prve runde i ukoliko se to zaista dogodi onda će Partizan ostati bez talentovanog centra.

Bude li se Milutinov preselio "preko bare" već ovog leta Partizan će na ime obeštećenja dobiti i određena finansijska sredstva ali bi svakako bilo mnogo bolje da za sada zadrži mladog igrača koji bi imao bitnu ulogu u ekipi tokom naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
azor ahai
Thursday, 25.06.2015
11:06

vi sa ovog portala ste pre svega grobari i znam da tesko podnosite ovo vi iz administracije ali uzivajte u svemu sto sledi vezano za vas crno beli klub !!! SLEDI JOS TEZA SEZONA

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 25.06.2015
13:13

Ako je nesto sigurno, to je da ovde moderatori nisu navijaci Partizana, a sasvim sigurno nisu bas ni navijaci Milana- c. zvezda, Juventus, Real Madrid, a mozda malo i Barselona, tim klubovima naginju ti admini:-D

avatar
Doktor ijopet
Thursday, 25.06.2015
10:59

Samo prodavaj i trpaj lovu. A gde su pare od Bogdanovica i francuza kapitena?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 25.06.2015
13:12

?! Idu na porez koji vi ne morate da placate jer postoji sprega vaseg kluba i u fudbalu i u kosarci (ovog za koji ste rentirani da navijate) i drzavnog vrha Srbije, hrvatske, Crne Gore, a mozda i jos nekih, ko to vise moze da zna kad ste vi u pitanju.

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 27.06.2015
20:02

Moraces ozbiljnije poceti da me tretiras, imam nekoliko PUTA vise od 12 godina. Rentriranje=glagolska imenica od rentirati. Rentirati= isplatiti se, donositi prihod. Budi pazljiviji u odabiru reci. I jeftino je i dalje vise od besplatno. A nema besplatne rente, upadas u kvaku 22. ;) Batali gramatiku, nastavi tamo gde si dovoljno jak, u bockanju klincadije Czv/Par. ;)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 27.06.2015
09:14

Ko kaze da su vam nesto platili, jeftina je ta vasa ljubav i cena:-D

avatar
Nenad Stanisic
Friday, 26.06.2015
23:17

Rentirani da navijate? E moj revoltirani..... Javi ziro racun, da ti uplatimo proslogodisnju rentu.

avatar
Doktor ijopet
Thursday, 25.06.2015
14:19

Zaboravio si da pomenes CIA, FBI, NASA. :)