Njega priželjkuju i ''Grobari'' i ''Delije'', ali on je sve bliži Grčkoj!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.06.2016.
19:47
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih košarkaša Mega Leksa ove sezone na pragu je novog angažmana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaška sezone u Srbiji je ušla u sam finiš, ali čini se da će odmah po njenom okončanju biti poznato gde će odlični plejmejker Nikola Ivanović nastaviti karijeru.

Grčki mediji preneli su najnovije informacije s tim u vezi, a one govore da će se 22-godišnji Crnogorac iz Mege preseliti u Atinu, u redove tamošnjeg AEK-a.

Navodno je za njegove usluge veoma zainteresovan trener Jure Zdovc, pa je vlasnik makis Angelopulos krenuo u realizaciju ovog transfera i nezvanično je konačni dogovor veoma blizu.

Ivanović je igrao odlično tokom čitave sezone. U ABA ligi je ostvario prosečni učinak od 13,4 poena i 5,2 asistencije, a posebno je zablistao u finalu Kupa Radivoja Koraća, kada je bio ključni igrač Mega Leksa u pobedi nad Partizanom i tako dao ogromni doprinos istorijskom trofeju ovog kluba.

Podsetimo, prošlog leta je i Partizan bio zainteresovan za njega, ali je Ivanović odabrao Megu gde se izvanredno snašao. Sada je, ipak, vreme, za još veći korak u njegovoj karijeri, pa je za očekivati da za njegove usluge bude još zainteresovanih klubova osim pomenutog AEK-a.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Wednesday, 08.06.2016
20:43

Nije on nama interesentan ali Zagorac jeste. Ako ga Misko ne bude pustio u Zvezdu spustiti mu rampu pa neka izlaze svoje talente u raspalom partizanu.

avatar
Paul George
Wednesday, 08.06.2016
19:50

Sumnjam da je on materijal za nesto veliko,dobar igrac svakako da jeste,ali msm da nije to ona top klasa.