Niksi redom nude Mela Entonija! Za uzvrat, daj šta daš!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.01.2017.
18:15
Izvor: Sportske.net

Njujork Niksi ne beleže željene rezultate ove sezone, uprava i stručni štab smatraju da je problem u jednom od najboljih igrača.

BETA/AP Photo/Bill Kostroun
BETA/AP Photo/Bill Kostroun

Povezane vesti

Čini se da je karijera Karmela Entonija u "Medison Skver Gardenu" gotova.

Bilo je priče da Niksi žele da ga trejduju u Klivlend u zamenu za Kevina Lava ali su Kavsi takvu ponudu odbili, kako je Lav suviše važan za njihovu igru.

Nove informacije iz SAD govore da su u upravi Niksa spremni na sve da se oslobode usluga i velike plate Mela Entonija, te su ga ponudili Seltiksima i Klipersima.

Što se tiče ponude koju su poslali u Boston, nema preciznijih informacija šta bi želeli za uzvrat, dok su Klipersima ponudili Mela u zamenu za "bilo šta".

Naime, Niksi su voljni da ga puste u "grad anđela" a za uzvrat čak ni ne traže nekog iz "velike trojke" ekipe Doka Riversa. Dakle, pustiće ga da se preseli u El Ej, a za uzvrat ne zahtevaju Grifina, Džordana ili Krisa Pola.

To dovoljno govori o stanju stvari u franšizi iz "velike jabuke", žele da se oslobode Karmela po bilo koju cenu.

Videćemo kakav je odgovor Klipersa, trener Rivers i Pol hoće "prsten", sa Karmelom i "velikom trojkom" franšiza iz Los Anđelesa bi postala veliki konkurent Kavsima, Sparsima i Voriorsima.

Što se tiče Niksa, verovatno će se osloniti na Porzingisa, pa i Rouza iako im je bivši plej Bulsa već pravio probleme, a zamenu za Mela će možda potražiti i na narednom draftu.

U svakom slučaju odlazak Mela Entonija bi im ostavio veliku "rupu" u budžetu, te bi imali mogućnost da nekom od slobodnih "agenata" na kraju sezone ponude unosan, možda i maksimalan ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Saturday, 28.01.2017
08:27

Ako bi i priznali da je Entoni jedan od najboljih igrača u NBA u poslednjih 10-tak godina, morali bi priznati da je istovremeno i jedan od najbaksuznijih. Meni deluje kao da je Melo jednostavno imao nesreću da ga na draftu izaberu posle Darka Miličića i sve je krenulo u pogrešnom smeru...

avatar
Red blood
Friday, 27.01.2017
23:36

Apsolutno nejasno zasto ga nude Klipsima ako ne zele Dzordana ili Grifina.nSta ce im Melo onda?nDa bude na klupi?

avatar
Dario Hubner
Friday, 27.01.2017
21:42

Pametna odluka.Otvorice se veliki prostor za dva odlicna kosarkasa.

avatar
Toni Kroos
Friday, 27.01.2017
21:07

Napokon se i Fil Dzekson opametio! Znam da je nemoguce,ali bi meni kao navijacu Niksa,najlepse bilo kada bi trejdovali Mela,Nou i pika prve runde za Galinarija/Cendlera i Jokica. Tandem Kristaps i Jokic bi sigurno doneli,bar,finale konferencije u roku od 4,5 godina!

avatar
Di Magia
Friday, 27.01.2017
19:33

Pametan potez... Tim koji ima u svojim redovima Karmela je osudjen na propast... Covek ne zna sta je asistencija...Gura na silu dok moze, tek kad vidi da ne bi mogao da sutne onda prosledjuje loptu...

avatar
3x3
Saturday, 28.01.2017
00:51

To rade sve zvezde u NBA.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 27.01.2017
19:30

Melo je UBEDLJIVO najprecenjeniji igrac u istoriji kosarke! Ne inteligentan,iritantan,ne precizan,sve u svemu ispod prosecan igrac

avatar
SAB
Friday, 27.01.2017
19:58

covek stalno ima oko 20% fg, sut nularica, na NBA igrici je jedan od najpreciznijih ne znam kako.

avatar
Boris Prki
Saturday, 28.01.2017
03:46

Au sine kako lupas...

avatar
MultiMagic
Friday, 27.01.2017
23:37

Tako sto on jeste jedan od najpreciznijih igraca. Naveo si jednu od njegovih najjacih vrlina pored ukupne ofanzive koja je na zavidnom nivou. On nije na nekadasnjem nivou ali je i dalje vrlo dobar. Njegov veliki problem je oduvek pa i sada losa defanziva i zato se on nikada nece smatrati jednim od najboljih igraca iako je do prosle sezone bio jedan od najboljih napadaca.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 27.01.2017
20:35

Garant mu drugari prave igricu :D