Nikolić pred MZT: "Očekujem da odluči jedna lopta"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.09.2017.
10:13
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da očekuje neizvesnu utakmicu u Skoplju koju bi mogla da odluči jedna lopta.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Partizana krenuli su u četvrtak put makedonske prestonice gde ih u petak od 20 časova očekuje utakmica prvog kola nove sezone u ABA ligi.

"Za nas je utakmica prvog kola jako važna, počinje novo takmičenje. Nismo se sto posto spremili, biće teško, očekujem da će odlučivati jedna lopta", rekao je Miroslav Nikolić.

Pomoćnik selektora u reprezentaciji Srbije zbog obaveza u nacionalnom timu nije radio sa timom tokom pripremnog perioda, a neuigranost je ono što ga najviše brine pred prvi takmičarski meč u sezoni.

"Mislim da Partizan ima tim koji može da pobeđuje, ali ipak se plašim zato što nismo potpuno uigrani tokom pripremnog perioda. Imamo još puno prostora za napredak, ali i pored toga očekujem pobedu", dodao je popularni Muta.

Dvadesetogodišnji bek Partizana NIS, Vanja Marinković, započeće sutra svoju četvrtu seniorsku sezonu u crno-belom dresu.

"U prethodne dve sezone smo u prvom kolu i dobijali i gubili u završnicama koje su bile na jednu loptu. Ovo sada je nešto novo, novo je takmičenje, tim je u velikoj meri promenjen, ali verujem da iz naše mladosti, i iskustva Veličkovića i Čakarevića, možemo da napravimo dobar miks koji će nam donositi pobede. Sa tim ambicijama idemo i u Skoplje", rekao je Marinković.

Utakmica prvog kola ABA lige između skopskom MZT-a i Partizana NIS igra se u petak od 20 časova u dvorani "Jane Sandanski".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke