Nikolić: "Kragujevac je za beton ligu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.09.2014.
13:22
Izvor: Sportske.net, esumadija.com

Dosadašnji trener KK Radnički Miroslav Muta Nikolić izjavio je da više nema živaca da "vuče klub" i da je Kragujevac za "beton ligu".

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Nakon što je Radnički istupio iz ABA lige sve su prilike da će se klub ugasiti a proslavljeni trener Miroslav Muta Nikolić ogorčen je načinom na koji se završila košarkaška priča u gradu na Lepenici.

"Uložio sam sve u Radnički i izgubio sam sve! Svoje pare, svoje vreme i emocije. Vukao sam pet godina i više ne mogu. Hoću da budem samo trener, jer je to ono što volim da radim. Klub je u Kragujevcu, pa neka ga vodi kako ko zna. Kragujevac je očigledno za beton ligu" izjavio je Nikolić a prenosi portal "esumadija.com".

Čovek koji je u prethodna dva meseca radio kao pomoćnim Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije rešio je da digne ruke od Radničkog iako priznaje da mu je krivo zbog navijača koji su bili uz klub tokom prethodnih pet godina.

"Emotivno sve ovo doživljavam. Kragujevac je moj grad i navijači, koji su nas verno bodrili, nisu zaslužili da ostanu uskraćeni za vrhunsku košarku. Ovde su dolazile najbolje ekipe. Svi smo izgubili ako se Radnički ugasi" konstatovao je Nikolić.

Podsećamo da je mesto Radničkog u ABA ligi ponuđeno Metalcu iz Valjeva koji je naknadno ispunio uslove postavljene od strane Borda regionalnog takmičenja pa ćemo na sreću ponovo imati četiri predstavnika na Jadranu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke