Nikolić: "Imamo šanse da pobedimo Zvezdu"

Autor: Beta Beta
utorak 26.04.2016.
15:27
Izvor: Beta

Košarkaš Mega Leksa Danilo Nikolić ocenio je da njegova ekipa, i pored problema sa povredama, ima šanse da pobedi Crvenu zvezdu Telekom u prvoj utakmici finala plej-ofa Jadranske lige.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Prva utakmica finalne serije plej-ofa Jadranske lige počeće u četvrtak, od 19 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

"Pred nama je borba za novi trofej i daćemo sve od sebe da ga osvojimo. Već imamo istorijsku sezonu iza sebe ali se ne zadovoljavamo samo plasmanom u finale ABA lige. Potrebno je da udjemo koncentrisani u meč, da nametnemo našu prepoznatljivu agresivnu igru u odbrani i uz pametna rešenja u napadu, verujem da možemo do brejka u Beogradu. Imamo mnogo problema sa povredama, ali u kakvom god sastavu da izadjemo verujem da imamo šansu za pobedu", rekao je Nikolić za klupski sajt.

U šest medjusobnih utakmica u ABA ligi, Crvena zvezda je pobedila Megu u svih šest. Ove sezone u prvom kolu ABA lige Zvezda je pobedila sa 76:70, a u Sremskoj Mitrovici u 14. kolu, pobedila je posle produžetka sa 79:78.

"Dobro poznajemo Zvezdu, izuzetno su težak protivnik što su pokazali rezultatima u regionu i Evropi. Sa njima smo ove sezone odigrali dva izjednačena meča od kojih je drugi bio na 'jednu loptu'", dodao je centar Mege.

Finalnu seriju će zbog povreda propusiti igrači Mege Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba i Aleksandar Aranitović, dok je nastup Timotea Luvavua u prvom meču neizvestan zbog povrede zgloba. Poslednja pojačanja Mege, Ivica Zubac i Petar Popović će pravo nastupa steći u Superligi.

Finalna serija se igra na tri pobede, a u prva dva duela Zvezda je domaćin.

Prodaja karata za treći meč finala, 2. maja u Sremskoj Mitrovici, počeće u sredu. Karte za tribine koštaju 500 dinara dok VIP mesta 1.500.

Takođe, u sredu će i Zvezda pustiti karte u prodaju u poslovnicama Eventima i na blagajni hale. Ulaz na tribine košta 400 dinara, parter je 600 dinara, a karta za plavu ložu 800. Karta za ložu košta 1. 000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5.000 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke