Nikolić: "Da se ne obrukamo protiv Zvezde"

Autor: Beta Beta
petak 02.06.2017.
18:55
Izvor: Beta

Trener Dinamika Miroslav Nikolić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju da igraju dobro u odbrani i korektno u napadu da se ne bi obrukali protiv Crvene zvezde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

"Došao je kraj sezone. Ostala nam je još utakmica sa Crvenom zvezdom, koja je apsolutni favorit. Naši igrači su umorni, ali očekujem da odigramo dobro u odbrani i korektno u napadu kako se ne bismo obrukali", rekao je Nikolić uoči utakmice.

Dinamik će sutra u 20.00 dočekati Crvenu zvezdu u poslednjem kolu Super lige.

Nikolić se osvrnuo i na celu sezonu, koju je ocenio uspešnom, ali da ostaje žal jer se ekipa nije plasirala u Jadransku ligu.

"Kada podvučemo crtu, mislim da je ova godina bila uspešna. Klub koji postoji dve godine ušao je u Super ligu. Nismo imali sreće u ovom delu takmičenja jer smo hteli da napravimo još veći uspeh i uđemo u Jadransku ligu, ali borili smo se koliko smo mogli", kazao je Nikolić.

Košarkaš Dinamika Aleksandar Radulović rekao je da smatra da je klub mnogo ostvario za dve godine postojanja.

"Dočekujemo najjaču ekipu u ligi. Biće to dobra utakmica, na kojoj ćemo zaokružiti Super ligu. Mislim da smo dosta pokazali za ove dve godine, u kom pravcu ide klub i koliko se borimo i radimo. Pokušaćemo da što bolje odigramo pred našim navijačima i punom dvoranom. Utakmicom protiv Zvezde stavićemo tačku na ovu sezonu, koja je za nas izuzetno uspešna", rekao je Radulović.

Uprava Dinamika je odlučila da zbog bezbednosti i logističke organizacije ulaz neće biti slobodan, a karata neće biti u prodaji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke