Nikola Lončar zove Kragujevčane: ''Potrebni ste nam više nego ikad!''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.10.2016.
16:55
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Legendarni srpski košarkaš, koji u poslednje vreme vodi borbu za povratak kragujevačke košarke na veliku scenu uputio je poziv navijačima Radničkog da podrže njegov tim u novoj, prvoligaškoj sezoni.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

KKK Radnički je prošlu sezonu u Drugoj ligi Zapad završio sa impresivnim skorom 22-0, a kako smo već objavili, večeras će od 19:30h u hali ''Jezero'' odigrati premijernu utakmicu u prvoligaškoj konkrenciji.

Prvi čovek kluba Nikola Lončar se uoči večerašnjeg meča sa ekipom Uba oglasio u intervjuu za klupski sajt, uputivši apel svim navijačima Radničkog da maksimalno podrže ovu ekipu i u novoj sezoni.

''Potrebni su nam više nego ikad! Zato što imamo tim koji će se boriti na svakoj utakmici do zadnjeg atoma snage. Zato što u timu imamo našu decu iz Kragujevca kojima je potrebna podrška u prvim seniorskim koracima... Zato je KKK Radnički klub svih Kragujevčana'', poručio je Lončar.

A koliko popularni Loki voli svoj Kragujevac, možda najbolje govori ova njegova rečenica, u kojoj je svoj rodni grad uporedio sa Madridom.

''Žao mi je, ali nema nikakvih sličnosti! I dalje je moj Kragujevac najbolji i najlepši grad na svetu'', poručio je Lončar.

A kada je u pitanju predstojeća sezona, Lončar je potvrdio veoma bitnu informaciju da su sponzori ostali uz klub.

''Ovoga leta bilo je nešto lakše da pregovaramo o podršci klubu u odnosu na prošlu godinu. Najvažnije je da su uz klub ostali svi sponzori od prošle godine koji su procenili da nam je mesto uz njih.

Time su pokazali da imaju poverenja u nas, a samim tim dosta su nam olakšali dolazak novih sponzora. Veoma smo zahvalni svima što su uz nas.

Iz uslova koji su stvarani sa partnerima, omogućeno je da jedna od 'investicija' kluba bude angažovanje trenera sa iskustvom iz viših rangova, kojima KKK Radnički teži'',
istakao je Lončar.

A novi trener je Zoran Milovanović ''Meca'', o kome Lončar ima samo reči hvale.

''On je izvanredan trener i čovek. Veoma brzo smo postigli dogovor pošto je i on, kao i mnogi sponzori, prepoznao naše ambicije. Nadam se dugogodišnjoj saradnji sa njim. On je naše najveće pojačanje'', poručio je Lončar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke