Nikola Jokić se danas ludo zabavljao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.09.2017.
23:52
Izvor: Sportske.net

Od naših košarkaša u NBA ligi, tokom ''Medija dana'' najopušteniji je bio košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Prava poslastica za sve ljubitelje NBA lige u iščekivanju starta nove sezone.

Mnoštvo fotografija i zanimljivih video klipova NBA zvezda obeležilo je današnji ''Medija dan'', a zapažene uloge imali su i naši košarkaši.

Preneli smo ranije da je Miloš Teodosić delio ''asistencije'', a onda uputio i poruku navijačima LA Klipersa, dok je Boban Marjanović poljupcima pozdravio pristalice Detroit Pistonsa.

Ali, najluđe je bilo u Denveru, gde se sjajno zabavljao Nikola Jokić. Videli smo ga i sa košarkaškom i sa ''jajastom'' loprom za ragbi, ali i sa krampom u rukama.

U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo. Očigledno, Jokića nisu uzdrmali brojni negativni komentari koje je dobijao zbog toga što je propustio Evropsko prvenstvo.

-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Tuesday, 26.09.2017
08:59

dobar je nas jokic i ja ga ne osudjujem ali napravio je gresku sto nije igrao.ako je vec zeleo da se preko leta unapredi kao igrac to je trebao da uradi igrajuci za repku koja je dokazano kroz istoriju uvek donosila veliki napredak igracima u svakom smislu..jeste bitan individualni rad ali sve je to moglo da se uklopi..i da dodam jos da je na gubitku sto nije bio i ziveo za saleta i sa njim a to jeste neprocenjiva privilegija

avatar
komentar
Tuesday, 26.09.2017
08:51

Nama on ne treba bolje pet prosjecnih igraca, pa gdje doguramo a koji su ponosni na reprezentaciju, nego valjaci traktorski guma koji su umisljene zvezde

avatar
Čeki
Tuesday, 26.09.2017
01:46

E decko bas tuzan, vidim :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 26.09.2017
01:07