Nikola, izmanipulisan si...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.07.2015.
11:40
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana ima jasno viđenje u vezi sa odlaskom Nikole Milutinova.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mladi centar karijeru nastavlja u Grčkoj, gde će se spremati za NBA karijeru, način na koji je otišao iz Partizana ostavio je gorak ukus u ustima trenera Duška Vujoševića.

Kako je istakao u razgovoru za 'Sport', Milutinov je izmanipulisan.

"Da je ostao u Partizanu i napredovao onoliko koliko je uspeo u protekloj sezoni, onda bi tek bila druga priča o njegovoj promeni kluba. Bio bi sigurno stabiliniji kao igrač i ličnost."

"Ovako, on je izmanipulisan, odnosno iskorišćene su stravično teške okolnosti u kojima se nalazi klub i na koje dugo upozoravam."
, rekao je Vujošević.

Direktno je upro prstom trener Partizana.

"Kada u klubu stvari stoje kako stoje po pitanju finansija, kreću manipulacije košarkaških mešetara odnosno menadžera. Koji zadovoljavaju svoje interese. E, pa taj gospodin Marko Jelić (menadžer Milutinova), jedan je od takvih.", istakao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Monday, 27.07.2015
17:21

Nikola sram te bilo Dula nista nije zaradio od tvog transfera.

avatar
Srcko
Monday, 27.07.2015
15:20

Pa pitanje je koliko ce da igra. Skokove je sakupljao velikom zeljom i dobrim postavljanjem, a sto se tice kosgeterskog segmenta, pa ni u jednom nije dominantan jos uvek. Znas ono sto se kaze, ne moras sve da znas, naucis jedno i to teras, e pa on ni tj jedan potez nema. Tako da verujem da njegov odlazak nece puno naskoditi Partizan, osim u finansijskom smislu. I dalje misim da bi vise koristi imao on sledece sezone od Partizana nego Partizan od njega.

avatar
Samo CZV
Monday, 27.07.2015
14:05

A kad dodje plej i kad se vrati Pavlović biće belaja.Dulo uvek tempira formu za kraj sezone.Njega niko nije dobio na tri dobijene! Hahahahahahaha

avatar
vukmpb
Monday, 27.07.2015
14:53

Brate, Dule ako ostane trener on je vec najavio da ce da pravi tim za titulu. Proslogodisnji sastav sa Pavlovice, Macvanom, Tepicem, Akojonom, MIlutinovim, Gagijem, Muricem itd... je izuzetno skup, skuplji od Zvezdinog i samo ih je uvukao u vecu finan. dubiozu. On ce opet dovesti skupe igrace i ako opet kiksne bice u jos vecim finan. problemima.

avatar
Fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove
Monday, 27.07.2015
18:54

haha dva pantera medjusobno razmenjuju misljenja a u kosarku se razumeju otprilike kao i moja baba, cak msm da je ona veci strucnjak od njih , ipak ona duze prati taj sport od ove dvojice :)

avatar
Samo CZV
Monday, 27.07.2015
15:51

Brate naravno da će Dula da ostane trener.On nema gde drugo da ode.Ni jedan klub u evropi ga ne želi,on može samo u partizanu da radi.Oni bi ga davno otpustili ali ne smeju jer će da ih tuži,mnogo mu duguju.On praktično ucenjuje klub.Non-stop priča kako je primio poslednju platu 2013. godine i time direktno stavlja do znanja klubu da ih drži u šaci.Ako pokušaju da ga otjeraju,on će ih tužiti,a oni to finansijski ne bi izdržali.Ugasili bi se odmah.Neka napravi još jači tim ako može,ali onda će njegovo konstantno kukanje biti besmisleno.Nikada više neće moće da kaže da nemaju para,jer mu niko neće vjerovati.A i kakav god tim da napravi opet će mo ih rasturiti kao i prošle sezone!

avatar
pedala
Monday, 27.07.2015
15:16

Legendo,Dule ti je detinjstvo pokvario :)

avatar
Monday, 27.07.2015
12:12

Zna se dobro kako je Partizan došao u situaciju da mu najtalentovaniji igrači odlaze bez naknade za transfer: Telekom je bio sponzor Partizana, a onda preko noći navodno nije više mogao da finansira klub koji igra €L nego je prešao da bude generalni sponzor Crvenoj zvezdi Diva (FMP), a naravno i u to vreme kao i sada jedan od najvećih sponzora FK Crvena zvezda, Dunav Osiguranje iz istog obrazložena odustaje od sponzorstva Partizanu, članu TOP16 €L i prelazi u FK Crvena zvezda koje nema ni na mapi Evrope! Sve je jasno koji je glavni uzrok ovakve situacije u Partizanu, nezahvalno ponašanje određenih menadžera koji koriste situaciju je samo ulje na vatru koju je zapalio taj koji je preko noći uzeo sponzore KK Partizanu i delio ih KK Crvena zvezda Diva (Telekom) i FK Crvena zvezda!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 27.07.2015
11:50

Privatizacija i isti vlasnik za FK i KK koji bi davao i za ostale sportove:-D

avatar
Srcko
Monday, 27.07.2015
11:46

Sve to jeste tako, nego hoce li meni neko da objasni kako funcionise ovo komentarisanje? Poslednje tri poruke koje sam poslao nisu objavljene, a poslao sam ih preko telefona, pa rekoh mozda je zbog toga. Nisu sadrzale nikakve uvrede niti bilo sta zbog cega ih namerno ne bi objavili. Hvala.