''Niko, Zvezdo, nema to što imaš ti...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.12.2014.
18:26
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Navijači Crvene zvezde su godinama unazad pokazivali i dokazivali vernost svom klubu, ali je ono što su uradili tokom meča poslednjeg kola prve faze Evrolige protiv Laboral Kuće, zaista jedinstveno do sada!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, posle nepravedne odluke ''disciplinaca'' Evrolige da Zvezdu kazne i novčano i suspenzijom dvorane u meču protiv Laborala, a sve zbog incidenata u Istanbulu u kojima je ubijen Marko Ivković, navijači beogradskih crveno-belih su pokrenuli inicijativu, a uprava Zvezde prihvatila, da se karte za pomenutu utakmicu ipak puste u prodaju.

Zajednička želja svih koji su podržali ovu inicijativu, bila je da se prihod od kupljenih karata uplati na ime izrečene kazne od strane Evrolige, ali i porodici ubijenog Marka Ivkovića. Posle svega, Crvena zvezda Telekom je danas saopštila da je prodato ukupno 4.135 karata, iako je meč odigran pred praznim tribinama.

Ovo je još jedan, svojevrsni pokazatelj koliko ''Delije'' vole Zvezdu i da nije uzalud nastala ona navijačka pesma ''Niko, Zvezdo, nema to što imaš ti''.

Ipak, i oni koji nisu kupili ove simbolične karte, to mogu da učine do 27. decembra, u prodavnici ''Delije butik'' na stadionu ''Rajko Mitić''.

''KK Crvena zvezda Telekom izražava veliku zahvalnost svima koju su uzeli učešće u ovoj akciji i kupili simbolične karte. Takođe, posebno se zahvaljujemo portalu redstarbelgrade.info koji je aktivno učestvovao u promociji i sprovođenju ove akcije pa je njihovim zaslugama čak 720 navijača iz inostranstva kupilo ulaznice.


Još jednom podsećamo da će prikupljena sredstva od prodaje ovih ulaznica biti iskorišćenja za plaćanje kazne disciplinskog sudije od 50.000 evra. Ukoliko bude usvojena žalba Crvene zvezde na ovu odluku i novčana kazna bude ukinuta, sva sredstva biće usmerena za potrebe porodice pogunilog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića'',
kaže se u saopštenju ovim povodom, objavljenom na zvaničnom klupskom sajtu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke