Niko kao ''Grobari''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.03.2015.
19:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle sinoćnje ubedljive pobede Partizana nad Zadrom i sjajne atmosfere u ''Pioniru'', mogle su se očekivati i ovakve pohvale na račun najvatrenijih navijača crno-belih.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

A uputio ih je novi ljubimac ''Grobara'', dugoočekivani plejmejker Partizana Džoš Akojon, koji je i sam ostavio sjajan utisak na svom debiju u crno-belom dresu.

Dan posle odlične partije, 16 postignutih poena i serije trojki kojom je oduševio navijače Partizana, Akojon je u izjavi ''Novostima'' sumirao utiske, a jedan od njegovih najjačih utisaka svakako je atmosfera u srpskom ''Hramu košarke''.

On priznaje da u svojoj dosadašnjoj karijeri nije doživeo ništa slično.

''Iskreno, ovo je najbolja publika pred kojom sam igrao. Nikada nisam osetio takvu podršku. Prilikom mog prvog šuta, dok je lopta letela ka košu, znao sam da će 'poludeti' ako pogodim.

I zaista je neverovatan osećaj kada znate koliko vas ljudi podržava, ne samo mene, već ceo tim'', objašnjava Akojon, a prenose ''Novosti''.

Novi plej crno-belih ističe i da veliku podršku od dolaska u redove Partizana dobija i od saigrača, pogotovo od onih najiskusnijih, Saše Pavlovića, Milana Mačvana i kapitena Dragana Milosavljevića.

''Mnogo znači kada imate takve igrače pored sebe'', naglašava Akojon.

Ipak, posle spektakla na revijalnoj utakmici ''Grobari za Nas'', pa zvaničnog debija protiv Zadra, Akojona naredne nedelje očekuje prvo veliko iskušenje u dresu Partizana - gostovanje Budućnosti u Podgorici, što će svakako biti jedna od ključnih utakmica crno-belih ove sezone.

Ako i tada Akojon bude ''pravi'', biće i definitivno jasno da je Partizan napravio pun pogodak sa izborom plejmejkera.

A ako još uvek niste videli Akojonove prve poene u Partizanovom dresu, možete to učiniti OVDE.

Na kraju, još malo atmosfere iz ''Pionira'', koja je impresionirala novog košarkaša Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Monday, 16.03.2015
20:15

Ocu Pantere u polufinale da ih ugasis da placuuuu ,sta pojedine sa ovog portala oteras na godisnji odmor :)

avatar
dex
Monday, 16.03.2015
23:03

nisam siguran da ce to bas tako lako biti. zvezda se cuva za polufinale i odigrace revijalno evroligu da bi polufinale bilo snazno. ne kazem da je partizan mnogo slabiji ili jaci od buducnosti ili cedevite samo se svi slazemo da je zvezda najkvalitetnija ili najkompaktnija i najbolje popunjena. licno smatram da je zvezdi svejedno ko ce biti cetvrti dok se svi drugi trude da izbegnu cetvrto mesto. kratka rotacija moze partizanu da bude presudna protiv bilo kog tima da igra jer nije isto igrati jednom nedeljno i na dva dana. u svakom slucaju puno srece protiv koga god da igra tvoja ekipa i neka pobedi bolji

avatar
dex
Thursday, 19.03.2015
18:56

ne bih ja bas dao zvezdi 60%. situacija je u najmanju ruku 55-45 ali ove sezone zvezda ima mnogo vise jacih utakmica odigranih i to po meni moze da znaci samo za klupu. pavlovic macvan gagi su igraci oko kojih se sve vrti u partizanu. nepoznanica je novi plej mada je meni ona vise bek suter i igrac sa puno defanzivnih mana sto je trenutno i coveka sam gledao 13min. jedina prednost je sto ako se zatvore ova 3 igraca po meni nema ko da povuce u partizanu a u zvezdi su cak i u evro ligi ekipu vukli i jovic i blazic i lazic i zilbes i mtrovic a u poslednje vreme sve su bolji tejic i zdenkins uz konstantne kalinica bobija i viliamsa oko kojih se gotovo sve vrti u igri zvezde. mislim da to moze da bude porevaga jer se gotovo igra dan za danom

avatar
SRKI1978
Tuesday, 17.03.2015
10:46

mislim da ta rotacija od 12 igraca koju ima zvezda jeste bolja oli mozda za jednog igraca u mecevima polufinala igrace 10 igraca toje i kod jednih i kod drugih treneri u tim mecevima igraju ono sto im je islo najbolje u regularnom delu, mislim daje zvezda malo bolja statistički u odbrani ači i partizan je druga odbranbena ekipa aba lige u napadu ako krene i koga će da krene videćemo?akada je trener u piranju 70-30 u korist partizana radonjić ukoliko ne krene šut gubi kompas .polufinale partizan-cedevita .zvezda-budućnost

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Tuesday, 17.03.2015
01:12

Druze nesto se slazem nesto ne.Da je Zvezdi svejedeno bas ne slazem se.Nije im svejedno da nalete na nas.Tu se gubi prednost domaci teren,to je derbi,i jedni i drugi kvalitetni su i tu ce presuditi zelja,motivacija ne znam ni ja sam.Slazem se moze da prsudi duza klupaaaa vasa ali nije vam ta klupa drim tim.Zvezda je prednost jer je i vise uigranija i jeste kvalitetna na vagi smo mozda po kvalitetu 60 40 za vas.Ja pricam realno.Al trener vam je ocajan da on ne znam ni sam sta d akazem,Zvezda bi lako prosla budusnot i cedevituuu vrlo lako i to 3 0 ili 3 1 a partizan bi se igrao na pet meceva