Ni Zvezdin rođendan nije bio dovoljan motiv da se napuni ''Arena''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.03.2015.
21:26
Izvor: Sportske.net

Interesovanje navijača Crvene zvezde Telekom za mečeve ekipe Dejana Radonjića u Top 16 fazi Evrolige gotovo da je prepolovljeno u odnosu na dosadašnji tok sezone. Slike koje vidite su iz skorije prošlosti. Večeras je znatno drugačije...

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

To je večeras, tokom utakmice sa aktuelnom prvakom Evrope, izraelskim Makabijem i najuočljivije.

I pored brojnih poziva kako iz kluba, tako i od poznatih pristalica Crvene zvezde, interesovanje ''Delija'' večeras nije onakvo kakvo se očekivalo, pogotovo što se ovaj meč igra u sklopu proslave 70. rođendana SD Crvena zvezda.

Gornji prsten ''Arene'' je većim delom prazan, ali se mora istaći i da oni koji su došli da podrže Zvezdu u ovom evroligaškom duelu, pokušavaju da stvore što bolju atmosferu i daju svom timu neophodni ''vetar u leđa''.

S obzirom da susretu Zvezde i Makabija večeras prisustvuje 9.926 gledalaca, ''Delije'' će tako značajno pokvariti ubedljivo najbolji prosek na evroligaškim utakmicama iz dosadašnjeg dela sezone, a koji iznosi oko 15.500 gledalaca u proseku po meču.

Očigledno, serija poraza Zvezde u Top 16 fazi takmičenja doprinela je padu interesovanja za Evroligu od strane jednog dela navijača crveno-belih, iako su do prošle sezone više od decenije čekali da se njihov tim nađe u evropskoj eliti, a da ne govorimo o ovoj fazi takmičenja.

U svakom slučaju, večeras se vidi ko je uz Zvezdu i kada pobeđuje i kada gubi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke