NEVEROVATNO - Darušafaka 'istopila -21' i slavila pred Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.04.2017.
16:09
Izvor: Sportske.net

Drugi put u razmaku od samo tri dana košarkaši Darušafake uspeli su da dobiju utakmicu nakon preokreta i uzbudljive završnice. Nadajmo se da su danas ispucali sve kredite.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Samo tri dana nakon što su u Bambergu dobili Brose nakon produžetka i ostali u trci za plasman u TOP 8 Evrolige, košarkaši Darušafake još jednom su se provukli "kroz iglene uši".

Ekipa Dejvida Blata savladala je Istanbul BB u okviru 24. kola turskog šampionata iako je sredinom trećeg kvartala imala 21 poen zaostatka!

Darušafaka je na kraju istopila minus i upisala pobedu rezultatom 94:93 (20:28, 13:23, 31:25, 30:17) što će igračima ubrizgati dodatnu dozu samopouzdanja pred duel sa Crvenom zvezdom mt:s.

Neverovatno zvuči podatak da je Istanbul BB kontrolisao rezultat od prvog minuta do same završnice meča, ali je na kraju Darušafaka preuzela vođstvo i uspela da slavi.

Najefikasniji u redovima pobedničkog sastava bio je Bredli Vonamejker sa 29 poena, a pratili su ga Kliburn sa 18 i Vilbekin sa 16.

Šon Armand bio je najbolji pojedinac u ekipi Istanbula sa 24 poena, a naš Đorđe Gagić je sa 15 poena bio jedan od najefikasnijih na parketu.

Crvena zvezda mt:s će na megdan Darušafaki u okviru poslednjeg kola Evrolige, a utakmica koja će odlučivati o poslednjem učesniku četvrtfinala elitnog takmičenja na programu je 7. aprila.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 02.04.2017
18:31

Strahovito tesko ce biti sa njima, igraju sasvim dobro, kompletni su, imaju ofanzivni potencijal da vrate poveci minus...tu su im i drugi faktori poput prednosti domaceg terena, domacinskog sudjenja, pa i vise od toga... Dogus grupa je ulozila 27m u ovu sezonu, i nikako nece biti srecni da im to propadne...imaju 6 dana odmora i vremena da se pripreme za nas...mi nemamo glavnog i ubedljivo najbitnijeg igraca, vadimo se iz lose suterske forme i igre, malo vremena ce biti za pripremu i odmor za mec sezone...sve je protiv nas u tom mecu, i neverovatno je kako se sve odvijalo u zadnjih 5-6 nedelja, gde gotovo niti jedan rezultat nam se nije poklopio, i sada pored cak 16 pobeda, moramo da trijumfujemo jos jednom, u strasno teskoj situaciji...ako dobijemo u Istanbulu to ce biti epska pobeda, u ovakoj strasno teskoj situaciji, mozda i veca od uspeha nase reprezentacije u Indijanapolisu...mec sa Darusom je poput suta iz nemoguce pozicije, tkz mrtvi ugao.....