Neumorni Blažič već "uskočio" u Zvezdinu opremu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.09.2014.
19:28
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Slovenački internacionalac Jaka Blažič nije želeo ni dan dodatnog odmora posle učešća na Mudobasketu već se odmah priključio ekipi Crvene zvezde Telekom koja je u četvrtak otputovala u Francusku.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u četvrtak za Francusku gde ih od 12. do 14. septembra očekuje učešće na prijateljskom turniru u Miluzu.

Crveno-beli će u periodu od tri dana odigrati tri kontrolne utakmice a protivnici će im biti Panatinaikos (12. septembar), Bajern Minhen (13. septembar) i Strazbur (14. septembar).

"Očekuje nas veoma jak evroligaški turnir, sa renomiranim protivnicima. Drago mi je da smo opet pozvani da igramo u Miluzu i da imamo mogućnost da odmerimo snage sa izuzetno kvalitetnim rivalima" izjavio je Dejan Radonjić pre poletanja za Francusku.

Za mnoge je danas na aerodormu "Nikola Tesla" u Beogradu usledilo iznenađenje kada se ekipi priključio Slovenac Jaka Blažič jer niko nije očekivao da će reprezentativac "Zmajčeka" nepuna dva dana nakon poslednjeg meča svoje nacionalne selekcije na Mundobasketu priključiti timu.

"Mnogo će nam značiti dolazak Jake Blažiča, koji je pokazao veliku želju da se po završetku obaveza u reprezentaciji Slovenije odmah priključi ekipi. Nećemo ga od starta previše opteretiti iako snaga naših protivnika to svakako zahteva. Njegova minutaža biće dozirana i o tome ćemo dosta voditi računa. Rezultat nam je u drugom planu, ali će ovaj turnir biti sjajan test za ovu mladu ekipu" istakao je Radonjić.

Turnir u Francuskoj zbog povreda će propustiti Nemanja Dangubić i Branko Lazić, s tim što je reprezentativac Srbije otputovao sa ekipom za Miluz dok je Lazić ostao u Beogradu.

Prvi duel Crvene zvezde Telekom na pomenutom turniru na programu je u petak od 18.30 a protivnik će biti grčki Panatinaikos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke