Netsi poslali emisara po Tea?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.03.2017.
19:44
Izvor: Sportske.net

Generalni menadžer Bruklin Netsa u četvrtak je posetio Moskvu, a spekuliše se da je Son Marks u glavni grad Rusije došao zbog Miloša Teodosića.

Epa/Panagiotis Moschandreou
Epa/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Utakmica 27. kola Evrolige između moskovskog CSKA i Darušafake poslužila je generalnom menadžeru Bruklin Netsa da na delu vidi neke od najkvalitetnijih igrača u Evropi.

Na terenu se našlo mnogo "zanimljivih" igrača, a spekuliše se da je Šon Marks na prvom mestu pratio Miloša Teodosića koji je odigrao na svom nivou.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije ostvario je dabl-dabl učinak (20 pts, 10 as) u jučerašnjem susretu i bio najzaslužniji za trijumf koji su "Armejci" ostvarili.

Nije tajna da se Miloš Teodosić nalazi na radaru mnogih NBA timova jer mu na kraju sezone ističe ugovor sa CSKA i nije tajna da razmišlja o selidbi "preko bare".

Šon Marks je kao generalni menadžer Netsa imao šta da vidi u četvrtak, a kako se nalazi na proputovanju Evropom ne treba praviti nikakve ishitrene zaključke vezano za Miloša Teodosića.

Najbolji plejmejker u Evropi već dugo igra na nivou koji zadovoljava standarde NBA lige i samo je pitanje u kojoj bi se ekipi najbolje snašao, a ponuda sigurno neće manjkati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 24.03.2017
00:33

Najgore po Teodosica bi bilo da ode u tu krs ekipu. On gde god da ode, poenter nece biti, a to i odgovara velikim zvezdama u ekipama. San Antonio kao stvoren za njega. I Denver je poceo da se dodaje mnogo, to su ekipe za njega. A, ovaj krs Bruklin i slicni, samo sto dalje od naseg kapitena.

avatar
2fast4you
Thursday, 23.03.2017
21:32

najbolje bi bilo da ode u SanAntonio...

avatar
Amar Zornic
Thursday, 23.03.2017
22:39

I ne bi jer tamo je Leonard Bog i batina i ne bi imao priliku da se istakne dok je Parker vec ikona ti , Juta , Netsi , Denver bi bili mozda bolji izbor