Nervozni Jović poslat u svlačionicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.11.2015.
21:42
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Crvene zvezde Telekom Stefan Jović pobesneo je nakon tehničke greške koja mu je pokazana sredinom treće četvrtine, a trener Dejan Radonjić odlučio je da ga kazni i pošalje u svlačionicu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Veliki motiv imao je Stefan Jović da zaigra protiv šampiona Evrope pa se i pored povrede večeras našao na parketu u susretu sa Real Madridom.

Čini se da je iz te velike želje proistekla i preterana nervoza zbog koje je Stefan Jović odmogao svom timu i naterao Dejana Radonjića da ga pošalje u svlačionicu.

Sredinom treće četvrtine Stefan Jović je napravio prekršaj i počeo da prigovara zbog čega mu je arbitar pokazao tehničku grešku.

Kada je krenuo ka klupi Jović je počeo da šutira reklame i flašice sa vodom zbog čega mu je Dejan Radonjić prstom pokazao da ide u svlačionicu.

U momentu kada mu je trener pokazao put ka svlačionici Stefan Jović je imao četiri lične greške što znači da je mogao da pomogne ekipi, ali je Radonjić procenio da mu nije potreban igrač koji će podizati tenziju u utakmici punoj žara.

Samo ovako treba sa sudijama! Bravo Jovicu!

Posted by Red Star Family on петак 27. новембар 2015.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Saturday, 28.11.2015
18:37

Radonjic katastrofa trener. Kamo srece da ga oteraju odmah, ali nece, ipak ima jaka ledja koja ga cuvaju. Najlosiji trener koji je ikada vodio Zvezdu.

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 28.11.2015
11:43

zasto tehnicka, jedini razlog mogao je da bude kompezacija za njihove silne tehnicke sto su sudile, ali ovde na snimku kada se ponovo pogleda i nije nesto burno jedino ako je opsovao sudiju...

avatar
ujka Vanja
Friday, 27.11.2015
23:42

Laki malo nervozan.A kako ne bi bio neurozan kad je 4 sata camio cekajuci da Zvezda nekog pobedi.

avatar
Carina
Friday, 27.11.2015
23:00

Kvinsi Miler je covek tim. U trecoj kad su otisli na 10 razlike mislio sam da je gotovo, ali on je poludeo i resio. Svaka cast Radonjicu za potez da posalje Jovica u svlacionicu, da pokaze ko je gazda. Trebalo bi da bude lakse sa Vilijamsom, ima jos uvek nade.

avatar
Amar Zornic
Friday, 27.11.2015
22:59

Bravo Radonja care , Reba igracina