Nemci doživljavaju Zvezdu kao "haj-level" test

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.11.2016.
23:34
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Bamberga Andrea Trinkijeri poručio je da će sutrašnji duel sa Crvenom zvezdom mt:s predstavljati 'haj-level' test za njegovu ekipu.

Screenshot: YouTube/Brose Bamberg TV
Screenshot: YouTube/Brose Bamberg TV

Povezane vesti

Šampion Srbije i regionalne košarkaške lige u utorak gostuje ekipi Brosea u okviru 7. kola Evrolige što će za tim Dejana Radonjića biti treća utakmica u razmaku od samo pet dana.

Domaćin sutrašnje utakmica do sada je ostvario dva trijumfa i četiri poraza zbog čega duel sa crveno-belima vidi kao dobru priliku za popravljanje skora.

"Za nas je ovo jako važna utakmica, Zvezda ima tim koji je već nekoliko godina na okupu, znaju kako se igra košarka. Verujem, ipak, da je naša prednost to što igramo kod kuće i zbog toga bi trebalo da damo svoj maksimum" kazao je trener Brosea Andrea Trinkijeri.

Bivši trener Uniksa iz Kazanja ima pozitivno iskustvo kada su dueli sa Crvenom zvezdom u pitanju jer je njegov tim u sezoni 2013/2014 eliminisao crveno-bele u polufinalu Evrokupa.

"Protivnik ima mlad sastav koji je ipak na okupu tri ili četiri sezone. Poseduju mnogo talenta ali i iskustva što znači da nas čeka najveći mogući izazov" zaključio je Trinkijeri.

Crvena zvezda mt:s se nalazi u negativnoj seriji od tri uzastopna poraza u Evroligi pošto je nakon trijumfa nad Barselonom izgubila od Panatinaikosa, Baskonije i Uniksa.

Utakmica sedmog kola Evrolige između Bamberga i Crvene zvezde na programu je u utorak od 20 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 15.11.2016
23:09

Evo doziveo si :)

avatar
babaroga
Tuesday, 15.11.2016
11:56

Protiv Cibone Radonjic je probao sa dva pleja. A ja bih voleo da vidim Kuzmica i Bjelicu zajedno na parketu. Mislim da bi bila dobitna kombinacija u svim segmentima igre. Naravno da to nece da se desi sve dok Bjelica bude morao da izigrava peticu. E sad ne znjam da li bih trebao da pocnem da placnim tonom pisem o budzetu i odnosu drzave prema najjacem klubu i jedinom predstavniku u elitnom takmicenju ili se to podrazumeva?

avatar
Black&White
Tuesday, 15.11.2016
09:43

Napunice ih Bamberg ko ludak pusku :D

avatar
Treš retardizam
Tuesday, 15.11.2016
14:40

Kao vas sto je napunila Cedevita ? E pa tesko decak,nismo mi vreca za udaranje kao vi..

avatar
babaroga
Tuesday, 15.11.2016
22:49

Iskreno se nadam da neces da zaboravis da nam pozelis ovako i naredni put. Sto i ja vama zelim ko veceras.

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 15.11.2016
04:56

Cela Evropa nam se divi i postuje nas.