Nema vremena za opuštanje, Zvezda u pohodu na novi trijumf!

Autor: Beta Beta
subota 13.02.2016.
14:13
Izvor: Beta

Posle ubedljivog trijumfa nad Cedevitom u Evroligi, Zvezda nastavlja trku sa Zagrepčanima za drugu poziciju u regionalnom takmičenju pred početak plej-ofa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da u sastavu ekipe za duel protiv Sutjeske u sastavu neće biti Stefana Jovića, ali da se i pored toga nada osvajanju bodova u utakmici 24. kola Jadranske lige.

"Izašli smo iz meča sa Cedevitom sa željom da pokušamo da držimo taj ritam utakmica na nekoliko dana. U poslednje vreme izgleda da se bolje snalazimo u tom ritmu nego u prvom delu sezone ili pre formiranja ovog sastava ekipe.

Svesni smo uloge favorita i to rasterećenje može doneti njima dosta toga dobrog, a nama sigurno odredjene probleme, ali nije nam prvi put da smo u takvoj poziciji. Nadam se da ćemo i pored toga osvojiti nove bodove",
rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

Crvena zvezda će sutra od 17.00 u beogradskoj hali Pionir dočekati Sutjesku iz Nikšića u utakmici 24. kola Jadranske lige.

"Još tri kola su do kraja. Ulazi se u završnicu regularnog dela takmičenja. Sutjeska je u borbi za opstanak. Posle promene trenera uspeli su da pobede Krku i u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Motivisani su da u preostala tri kola naprave veliki rezultat", rekao je Radonjić.

Prvi plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović neće biti u sastavu ekipe za duel protiv Sutjeske zbog povrede prepone.

"Igraćemo bez Jovića. Ostali momci su spremni. Pregledi su obavljeni pre Cedevite i oni su pokazali šta je i šta bi trebalo da se radi. Sve što je bilo potrebno je uradjeno, tako da ga očekujemo ga na Kupu među 12 igrača koji će pokušati da odbrane trofej", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke