Nema umora kad igraš pred ''Grobarima''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.01.2015.
19:06
Izvor: Sportske.net, Sport

To je jedna od poruka idola navijača Partizana, sjajnog Saše Pavlovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Njegov dolazak se mesecima najavljivao i iščekivao, bilo je tu i simpatičnih poziva Pavloviću da se vrati u klub koji voli najviše na svetu i on je to na kraju i učinio, na oduševljenje ''Grobara''.

Naravno, posle duže pauze, bilo mu je potrebno nešto više vremena da povrati nekadašnju formu, ali kako sezona odmiče i Partizan i Saša Pavlović deluju sve sigurnije i moćnije.

Plasman u plej-of sada deluje realno, samo se postavlja pitanje da li će crno-beli u doigravanje ući sa treće ili četvrte pozicije na tabeli. Pavlović ipak upozorava da do kraja ligaškog dela sezone ima još dosta da se igra i da nikakvog opuštanja ne sme da bude.

''Osnovna ideja vodilja bi trebalo da bude maksimalno obezbeđivanje četvrtog mesta. Da pričam koliko bi trebalo još da dobijemo utakmica u preostalom ligaškom delu, nisam te prirode.

Uvek moramo da igramo do poslednjeg atoma, da u svaki duel ulazimo da moramo da dobijemo da bi bili sigurni za doigravanje. Jer, gde je ko trenutno na tabeli, a ima još osam kola i pet, šest konkurenata, sve je otvoreno. Znači, uvek odigrati žestoko, na pobedu i ne boli nas glava
'', jasan je Pavlović u intervjuu za današnji ''Sport''.

A koliko mu znači podrška navijača u svakoj utakmici, ne treba ni posrbno isticati, jer su baš ''Grobari'' bili jedan od glavnih razloga njegovog povratka u Partizan.

''Uvek sam davao kompletnog sebe, takav sam, a kad uz sebe imaš takve navijače kao što ih ima Partizan, onda ništa ne boli, nema umora. Pa i ako ima, istrčiš na zagrevanje, a 'Pionir' već 80 odsto pun i, sve zaboraviš... Ne bih znao kako drugačije da objasnim'', naglašava Pavlović.

Ono što ga posebno impresionira u celoj situaciji, jeste fenomenalna atmosfera i među igračima, bez obzira na velike finansijske probleme u klubu.

''Baš sam pričao sa Mačvanom posle utakmice u Valjevu da možda njikada nije bilo teže klubu finansijski, a atmosfera, ma ne da se opisati! I to je naša pobeda, i to velika'', poručio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan98
Tuesday, 20.01.2015
20:09

ljudi daj te vise tog pleya

avatar
Bogi with the trojka
Tuesday, 20.01.2015
20:34

Nema pleja i nece ga biti.Osim ako se ceka deadline,koji je u martu.

avatar
Realan
Tuesday, 20.01.2015
22:32

Nema pleja nece ga ni biti,necu vise to od vas kriti.FMP cemo i bez njega biti u polufinalu bez Evrolige cemo ih ostaviti.Sada legenda gorke suze roni jer je Vilijamsa doveo u tim,kako moze Partizan bez pleja,kako moze tako igrati tim?Radonjicu tempiraj tu formu da nas Dule ne ostavi bez trofeja jer ceo svet ce da nam se smeje sto nas je pobedio tim bez pleja. :)

avatar
Minus mi ustase daju
Tuesday, 20.01.2015
21:09

A pleja nema, nece ga ni biti, igracemo mi opet bez keca, panteri ce gorke suze liti, kad Tepic krene da ih rastura Hahaha