Nema stajanja - Zvezda cilja novu pobedu, stiže i Tompson! (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.01.2017.
09:35
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige večeras igra prvu takmičarsku utakmicu u 2017. godini, a navijačima bi u dvorani "Aleksandar Nikolić" trebalo da se predstavi i novajlija Dion Tompson.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Za mnoge će 2. januar biti prvi radni dan u 2017. godini, a tu spada i aktuelni šampion Srbije u košarci koji večeras igra prvu takmičarsku utakmicu.

Nakon spektakla u "KombankAreni" kojim je spuštena zavesa na minulu godinu Crvena zvezda mt:s večeras u okviru 16. kola ABA lige dočekuje ekipu Zadra.

Odmah nakon trijumfa nad moskovskim CSKA iz kluba je saopšteno da će navijači biti nagrađeni slobodnim ulazom na meč sa Zadrom, a mora se priznati da će "Delije" imati dovoljno razloga da pohrle u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Na stratnu to što treba podržati klub na startu nove godine, navijačima bi večeras trebalo da se predstavi i Dion Tompson čiji se dolazak u Beograd očekuje tokom dana.

Amerikanac je završio svoju epizodu u Istanbulu i trener Dejan Radonjić moći će da ga uvrsti u tim čim proceni da je vreme za Tompsonov debi u crveno-belom dresu.

Podsećamo da Crvena zvezda mt:s u novu godinu ulazi kao lider regionalnog šampionata sa skorom 15-0 i osmoplasirana ekipa na evroligaškoj tabeli sa 7 pobeda i 8 poraza.

Početak utakmice 16. kola ABA lige između Crvene zvezde mt:s i Zadra zakazan je za 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Monday, 02.01.2017
11:31

Samo udri i gazi, važno je protiv njih dati maksimum, trebaju bodovi i za koeficijent za sledeću sezonu.