Nema stajanja - Sale cilja zlato!

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.11.2014.
10:50
Izvor: Beta

Cilj košarkaške reprezentacije Srbije na Eurobasketu 2015. godine biće zlatna medalje, izjavio je danas selektor "Orlova" Aleksandar Đorđević.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da je cilj reprezentacije da na narednom Evropskom prvenstvu osvoji zlatnu medalju.

"Cilj na Evropskom prvenstvu je zlatna medalja", rekao je Đorđević na privrednoj konferenciji Rajfajzen banke u Beogradu.

On je naveo da koristi tu priliku da njegovi saradnici čuju da ih čeka veliki rad i veliki cilj, a to je zlatna medalja.

Govoreći o svom radu, Đorđević je rekao da su i košarkaši i on uvek ponosni kada obuku dres sa državnim grbom i kada pre utakmice slušaju himnu Srbije.

"Ponosni smo kada slušamo himnu. Malo je falilo da je slušamo i posle finala (Svetskog prvenstva), što bi značilo da se vraćamo sa zlatnom medaljom", kazao je selektor Srbije.

Đorđević je istakao i da se u radu uvek drži mota koji glasi:

"Sanjaj na veliko, radi puno i ostani skroman".

Košarkaška reprezentacija Srbije je na Svetskom prvenstvu u Španiji osvojila srebrnu medalju, pošto je u finalu izgubila od selekcije SAD.

Evropsko prvenstvo 2015. godine održaće se od 5. do 20. septembra u Nemačkoj, Hrvatskoj, Letoniji i Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čika Marko
Thursday, 13.11.2014
21:19

Tako i treba...zacrtati cilj i gotovo, a ne da se tesimo sa svojekakvim rezultatima i nadamo se da ce sledeci put biti bolje. To se samo desava u nasem fudbalu.

avatar
Thursday, 13.11.2014
16:58

Naravno, uvek ides na pobedu a ako ne uspes cestitas boljem. Tako se to radi.

avatar
Dzontra Volta
Thursday, 13.11.2014
13:08