Nema kraja malerima za Sikserse, Embid završio sezonu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.03.2017.
23:10
Izvor: Sportske.net

Prosto je neverovatno šta je sve prethodnih godina zadesilo Sikserse.

Beta/AP Photo/Matt Slocum
Beta/AP Photo/Matt Slocum

Povezane vesti

Nakon informacije da prvi pik sa minulog NBA drafta Ben Simons neće debitovati ove sezone zbog povrede, stižu nove loše vesti za Filadelfiju.

Naime, zvanično je potvrđeno da je sezona gotova i za maleroznog Džoela Embida!

Sjajni centar je draftovan pre dve i po godine, debitovao je ove sezone, a sada je i nju na pola puta završio.

On je doživeo povredu meniskusa, već mesec dana je van stroja, ali se verovalo da će se do kraja tekuće takmičarske godine vratiti na parket, no najnoviji pregledi su pokazali suprotno.

Sjajni Embid je prvi kandidat za rukija ove godine, u proseku je na 31 odigranom meču upisivao 20,2 poena, 7,8 skokova, dve i po asistencije i 2,1 rampu po utakmici. Siksersi su 13. na Istoku, imaju skor 22-37, ali kako stvari stoje ponovo se neće domaći doigravanja.

Podsetimo da su Siksersi isti maler imali i 2013. sa Nerlensom Noelom, koji je tada kao ruki stigao u Filadelfiju u trejdu, ali u svojoj debitantskoj sezoni zbog povrede kolena nije proveo ni minut na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Thursday, 02.03.2017
01:32

Embid nije tesko povredjen,nego tankuju njega i Simonsa zbog drafta,zele sto boljeg pika.Verovatno ce Dennisa Smitha izabrati,za sada je tako,a i njima je plej potreban.Nadam se sledecoj sezoni bez povreda,mogu oformiti odlicnu ekipu.

avatar
Klaudio Kanidja
Thursday, 02.03.2017
00:28

Takticki ga ostavljaju da bi bili nizepozicionirani da bi imali vece sanse za visokog pika, jer se na predstojecem draftu ocekuje veliki broj buducih AllStar igraca. Slijedece godine ce upariti Embiida, Simonsa i pika prve runde sa drafta 2017.

avatar
3x3
Thursday, 02.03.2017
00:44

Sve i da ga upare, jaka vajda kad je stalno povredjen. Maler za takav talenat.