Nelson: "Radujem se saradnji sa Dijamantidisom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.07.2014.
13:09
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji prvotimac Crvene zvezde Telekom Demarkus Nelson dao je svoj prvi intervju za klupski sajt Panatinaikosa u kojem je izrazio zadovoljstvo što se priključio "Zelenima" i poručio da se raduje saradnji sa legendarnim Dimitrisom Dijamantidisom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Višestruki šampion Ervope počeo je da jača svoje redove uoči početka nove sezone a prvo pojačanje za "Zelene" stiglo je iz redova Crvene zvezde Telekom.

Dosadašnji plejmejker crveno-belih Demarkus Nelson karijeru će nastaviti u slavnom klubu iz Atine zbog čega je izrazio veliku dozu zadovoljstva.

"Veoma sam srećan što ću dobiti priliku da nastupam za tako veliki tim, sa jakom organizacijom i sedištem u prelepom gradu. Zahvalan sam ljudima iz Panatinaikosa koji su mi ukazali poverenje a ja ću dati sve od sebe da pomognem klubu u ostvarenju ciljeva" rekao je Nelson.

U prvom intervjuu za klupski sajt Panatinaikosa Nelson je govorio i o prošlosezonskim duelima "Zelenih" i Crvene zvezde Telekom u grupnoj fazi takmičenja.

"Panatinaikos je klub koji uvek zavređuje poštovanje rivala. Prošle godine su u Beogradu imali zaostatak ali su uspeli da ga nadomeste i da na kraju slave. U Atini su pobedom protiv Zvezde obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja a tada sam video da i navijači Panatinaikosa prave sjajnu atmosferu" dodao je Nelson.

Amerikanac koji je prethodne dve sezone proveo u Zvezdi bio je prva zvezda ekipe sa Malog Kalemegdana ali će se u Atini susresti sa veličinom kakava je Dimitris Dijamantidis koji neće dozvoliti da mu Nelson poljulja autoritet u ekipi.

"Radi se o velikom igraču koji ume da napravi mnogo toga dobrog na terenu. Njegova karijera govori za sebe i o tome kolika je njegova vrednost. Moj cilj je da ostvarim dobru komunikaciju sa njim i ne sumnjam da će mi on pomoći u tome" zaključio je Nelson.

Demarkus Nelson će sa Panatinaikosom naredne sezone nastupati u Evroligi i to u najtežoj grupi elitnog takmičenja. Nelson će se ponovo na parketu naći oči u oči sa Bogdanom Bogdanovićem koji će braniti boje Fenerbahčea a čekaju ga i okršaji sa igračima sjajnih ekipa kakve su Barselona, Armani i Bajern iz Minhena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke