Neka Radonjićev "španski recept" uspe i večeras! (20:00)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.01.2016.
10:41
Izvor: Sportske.net

Još jedan španski tim dolazi u Beograd, u "Pioniru" nas očekuje paklena atmosfera i nadamo se, nova pobeda srpskog tima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Dejana Radonjića ima još jedan težak zadatak u Top 16 fazi Evrolige, a to je pobeda nad Unikahom koja večeras gostuje u "Pioniru" od 20 časova.

Znate vrlo dobro kakav je skor Dejana Radonjića sa španskim timova od kada vodi Crvenu zvezdu Telekom, do sada ima 7 pobeda, a nada se da će upisati i osmu.

U protivničkom timu večeras će biti dosta poznatih lica ekipi crveno-belih, posebno tu mislimo na bivše igrače tima sa Malog Kalemegdana, Nemanju Nedovića i Demarkusa Nelsona koji je nedavno stigao u Unikahu.

Ipak, ekipi dosta nedostaje reprezentativac Srbije, Stefan Marković, zbog povrede.

I drugoj strani su poznati igrači Crvene zvezde, Tarens Kinsi je igrao za Unikahu u sezoni 2012/13 veoma kratko, a i Vladimir Štimac je bio član tima Đoana Plaze u sezoni 2013/14.

Svi se slažu da je ključ pobede večeras zaustavljanje ofanzivnog skoka Unikahe koja je najbolja u Evropi po ovom parametru. Prosečno beleže 12,8 u Evroligi ove sezone, pa će visoki igrači Crvene zvezde imati danas veliki problem.

"Dolazi nam ekipa koja ove sezone igra izvanredno u Evroligi, tim koji nije Real ili Barselona, ali ono što su pokazali do sada pokazuje da treba da ih posmatramo upravo tako", rekao je juče Dejan Radonjić.

U Zvezdi su svi spremni za večerašnju utakmicu izuzev Luke Mitrovića koji se bliži potpunom oporavku. Miler je imao blagih problema sa povredom, ali ne bi trebalo to da utiče na njegovu igru.

Dakle, ukoliko niste večeras u "Pioniru", svratite kod nas da zajedno podelimo utiske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke