Neka padne i taj PAO (20:15)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 28.10.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda večeras igra svoju četvrtu utakmicu u Evroligi ove sezone i to na gostovanju Panatinaikosu.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ekipa Dejana Radonjića večeras igra novu utakmicu u Evroligi, samo dva dana nakon što je uspela da u grotlu Beogradske arene savlada Barselonu.

Crveno-beli nisu imali vremena za slavlje, odmah su morali da krenu ka Atini gde ih čeka naredni protivnik, a to je Panatinaikos, nekadašnji šampion Evrope i ekipa koja ima najviše ambicije i ove sezone.

Ognjen Kuzmić je čovek koji bi mogao da donese prevagu u večerašnjem meču, pošto vrlo dobro poznaje sistem koji se primenjuje u Panatinaikosu.

"Prošle sezone se nisam najbolje snašao kada sam igrao u Panatinaikosu, znamo kako se sve završilo. Poraženi smo od Zvezde u oba meča. Sada se nadam da ću biti u pobedničkom timu", rekao je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde na samom startu sezone.

Ekipa Panatinaikosa se dosta pojačala pred ovu sezonu, većina košarkaša je trenutno u najboljim godinama, što jasno dovodi do zaključka da su im ove sezone najviši ciljevi i u Evroligi.

Imena poput Nika i Peta Kalatesa, Janisa Burusisa, Kej Si Riversa, Krisa Singltona, Džejmsa Feldina i ostalih zvezda nikako ne treba da uplaše igrače Crvene zvezde, ali su svakako igrači za poštovanje.

Košarkaši Crvene zvezde se nadaju da mogu da naprave novo iznenađenje i da dođu do treće pobede ove sezone u Evroligi.

Koliko je realno?

Počinje od 20:15, svratite da podelimo utiske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gigi Datome
Friday, 28.10.2016
18:04

Igrace izgleda i Volters, sto je, koliko god bio neuigran, veliki + za Zvezdu.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 28.10.2016
15:46

Posle dosta godina PAO je imao prelazni rok koji se na prvi pogled moze navesti kao uspesan, tako da ono videcemo i jedni i drugi su umorni, imali su utakmice pre dva dana, a Zvezda je imala kraci put za Atinu od PAO-a (oni su igrali u Nemackoj protiv Brosea) sto na prvi pogled zvuci smesno, ali moze mozda imati neki uticaj na krajnji isgod ovog meca :)

avatar
Borussia Dortmund
Friday, 28.10.2016
12:16

PAO 100%,Zvezda gazi!

avatar
Dr_znate_koji
Friday, 28.10.2016
11:53

Nije realno, ali sta mozemo da izgubimo? Samo borba bre!

avatar
Kico14
Friday, 28.10.2016
10:53

Gledajuci snage timova u prva tri kola,ocekujem medju prvih 5 da budu cska,fener,real,oli i darusafaka. E onda mozete lagano da upadnete kao sesti:)

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 28.10.2016
10:10

Pao nije ni bleda kopija onog od pre par godina,tako da se dobiti moze. Takodje,svi ti nabrojani igraci vec imaju fino godina,a i kada su bili mladji nisu bog zna kakva klasa bili. Zvezdini igraci svi da se zamene sa tipa Makabijem svi bi za Makabi pricali kako ima strasno talentovane mlade igrace i kako kidaju,a ovako stalno nas stavljaju kao teske autsajdere,ali pokazacemo da nismo tu slucajno