Neka ovo bude slika budućih šampiona Evrope!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.08.2015.
18:23
Izvor: Sportske.net

Tri nedelje uoči početka Evropskog prvenstva reprezentativci Srbije obavili su obaveznu formalnost. U četvrtak je u "Areni" održan "foto sešn" budućih šampiona.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Mesec dana nakon što ih je selektor Aleksandar Đorđević okupio u hotelu "Zira", košarkaški reprezentativci Srbije obavili su jednu od neizostavnih formalnosti.

Tri nedelje pre početka Evropskog prvenstva obavljen je "foto sešn" na kojem je napravljena zajednička fotografija aktuelnih vicešampiona sveta.

Fotografisanju je prisustvovalo 17 reprezentativaca a dobro je poznato da će petorica morati da budu otpisani uoči početka kontinentalne smotre, što je selektor Đorđević opisao kao najteži deo posla.

Reprezentacija Srbije u sredu je savladala prvaka Evrope u "KombankAreni", revanširala se za poraz u Nansiju od pre šest dana, a za vikend je očekuje učešće na "Ačibadem Trofeju Beograda".


Do polaska na Evropsko prvenstvo Srbija će uzeti učešće na turniru u Izraelu od 21. do 25. avgusta, a odigraće i dve kontrolne utakmice sa Slovenijom u Ljubljani (27. avgust) i Banjaluci (29. avgust).

Za drugi septembar zakazana je konferencija za medije na kojoj će selektor Đorđević i reprezentativci sumirati utiske sa priprema a dan kasnije krenuti put Berlina na prvu fazu Eurobasketa.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi "B" sa selekcijama Nemačke, Italije, Španije, Islanda i Turske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 13.08.2015
18:26

I bice! Sklonite ovaj turisticki paket, jedna zastava dole mi jako smeta!!!