Nedović u Unikahi još dve sezone!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.05.2016.
18:28
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Nedović dogovorio je produžetak saradnje sa Unikahom iz Malage, pa će dres španskog kluba nositi još dve sezone.

twitter.com/unicajaCB
twitter.com/unicajaCB

Povezane vesti

Košarkaški klub Unikaha iz Malage završio je u nedelju sezonu i već prvog radnog dana nove sedmice krenuo u sklapanje tima za buduće izazove.

Tako je u ponedeljak ozvaničen produžetak saradnje između pomenutog španskog kluba i srpskog internacionalca Nemanje Nedovića koji je parafirao ugovor do kraja sezone 2017/2018.

Srpski košarkaš blistao je u završnici sezone sa prosekom od 18.6 poena na poslednjih deset utakmica zbog čega su u Unikahi rešili da reaguju brzo i ponude mu produžetak saradnje.

Nemanja Nedović se priključio Unikahi pre početka sezone na izmaku posle neuspešne epizode u Valensiji gde se nije najbolje snašao. Na 23 utakmice u Evroligi Srbin je prosečno beležio 7.4 poena i 1.9 asistencija, dok je u ACB Ligi beležio prosek od 10.7 poena i 2.6 asistencija.

Prvotimac Unikahe nedavno je dobio poziv u nacionalni tim i biće među 16 igrača koji konkurišu za učešće na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke