Nedović se ne osvrće na savete iz Malage, napašće zlato sa Srbijom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.06.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li je ovo tačka na spekulacije oko Nedovićevog nastupa za Srbiju na Evropskom prvenstvu?

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Želja trenera Unikahe Đoana Plaze, koju je otkrio u izjavi za B92, da se Nemanja Nedović ovog leta dobro odmori i u potpunosti oporavi od povreda koje su ga mučile, izgleda da neće biti ispunjena.

Na radost svih ljubitelja košarke u Srbiji.

Naime, Nedović se na temu nastupa za reprezentaciju Srbije oglasio u izjavi ''Novostima'' i tom prilikom nedvosmisleno poručio da dolazi na okupljanje našeg nacionalnog tima, sa kojim ima maksimalne ambicije  na Evropskom prvenstvu.

''Imao sam razgovore sa doktorima, pojavila se mogućnost operacije. Ali ovog leta je neće biti, tako da sam na raspolaganju selektoru.

Nadam se da će se svi odazvati, iako ne znam kakva je situacija sa Bjelicom. Otkad je Sale Đorđević došao, uvek idemo na najviši mogući plasman. Pravo je vreme da naš kvalitet dokažemo. Mislim da imamo dobre šanse da osvojimo zlato'',
izjavio je Nedović.

Naravno, ima velike ambicije i sa svojim klubom, koji će u sledećoj sezoni igrati i u Evroligi, a ogromno samopouzdanje svima u Unikahi donelo je osvajanje Evrokupa protekle sezone. U narednoj će pokušati da naprave i zapažen rezultat u najjačem evropskom takmičenju, a mi smo uvereni da trener Plaza nema razloga za brigu i da će Nedović i u narednoj sezoni davati veliki doprinos dobrim rezultatima njegovog kluba

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
17:12
avatar
Bafana
Monday, 26.06.2017
16:43

Daj Boze da zbog ove odluke ne bude imao probleme sa povredama sledeće sezone , kao i isforsirani Jovic koji nije odmorio ledja protekle tri godine .

avatar
zorans
Monday, 26.06.2017
15:30

To je pravi zvezdaš i Srbin!