Nedović objasnio od čega zavisi da li će igrati na EP

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.06.2017.
11:37
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Nedović otkrio je od čega zavisi da li će krajem avgusta biti uz reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Vest da bi Nemanja Nedović mogao da propusti Evropsko prvenstvo zabrinula je ljubitelje košarke u Srbiji. Nastup košarkaša Unikahe nalazi se pod znakom pitanja zbog problema sa hroničnom povredom.

U razgovoru za "Blic" Nemanja Nedović je objasnio od čega zavisi da li će krajem avgusta biti uz nacionalni tim na kontinentalnoj smotri.

"Video sam natpise. Pokušavam da se ne opterećujem time i da se ne pravdam nikome. Jednostavno, ako budem morao na artroskopiju, neću igrati na Evropskom prvenstvu. Ako ne budem morao, igraću, to nema nikakve veze sa umorom" kazao je Nedović.

Radi se o hroničnoj povredi kolena zbog koje je Nedović imao dosta problema u minuloj sezoni. Ohrabrujuća vest je ta da Nemanja najverovatnije neće ići na artroskopiju ovog leta.

"Šanse da imam tu intervenciju su veoma male, tako da sam, kao i uvek, tu za reprezentaciju" poručuje Nedović.

Podsećamo da se nastup Nikole Jokića i Nemanje Bjelice nalazi pod znakom pitanja, tako da bi svako novo otkazivanje za selektora predstavljalo veliki problem.

Evropsko prvenstvo je na programu od 31. avgusta do 17. septembra tekuće godine, a Srbija će igrati u Grupi D sa selekcijama Velike Britanije, Rusije, Letonije, Turske i Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 07.06.2017
14:15

Жалосно је како годинама не можемо да се окупимо у најјачем саставу.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 07.06.2017
12:09

bio bi mali hendikep da ne igra zbog rotacije prevashodno ali nedovic nije iskoristio talenat i potencijal koji je kao mlad igrac imao i ostao je nedorecen i osrednji kosarkas kakvih ima dosta..bitno je da igraju glavni nosioci teo,bogdan,kalina,ostali manje/vise nisu u toj meri bitni..

avatar
chaki
Wednesday, 07.06.2017
12:08

Nedovic je zver od igraca, povrede ga unistile

avatar
Wednesday, 07.06.2017
11:47

Generalno imamo igrace ali ako osnova tima otkazuje ond asu tu problemi za napad na trofej. Realno je da i oni si nisu bili u prvomplanu kod Saleta, mogu da pomognu, ali na Spaniju, Francuze, Litvance, Grke moramo sa najjacim timom da bi realno mogli da pobedimo.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 07.06.2017
11:39

Dobre vesti...