Nedović na promociji: "Jedva čekam debi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.11.2014.
18:23
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Valensija predstavio je u utorak srpskog internacionalca Nemanju Nedovića koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što će debitovati protiv Olimpijakosa.

valenciabasket.com/Miguel Ángel Polo
valenciabasket.com/Miguel Ángel Polo

Povezane vesti

Srpski internacionalac Nemanja Nedović predstavljen je danas u Valensiji kao novi košarkaš istoimenog kluba sa kojim je potpisao ugovor na dve godine.

"Dugo vremena nisam bio na terenu i jedva čekam da počnem da igram. Jako sam srećan što sam se priključio Valensiji jer se radi o ozbiljnom klubu koji tokom prethodnih godina beleži odlične rezultate u Evropi" rekao je Nemanja Nedović.

Reprezentativac Srbije nedavno je raskinuo ugovor sa Golden Stejt Voriorsima i odmah je iskoristio priliku da se vrati u Evropu i to u tim koji se takmiči u Evroligi.

Priliku da debituje u dresu sa brojem osam Nedović će imati u duelu sa liderom grupe "D", do sada nesavladanim Olimpijakosom.

"Očekuje nas teška utakmica, igramo protiv kluba koji je u prethodnih nekoliko sezona dva puta osvajao Evroligu ali da mogu da biram utakmicu na kojoj želim da debitujem to bi bila ovakva, protiv jakog rivala, na gostujućem terenu. Ukoliko savladamo Olimpijakos uvećaćemo šanse za plasman u TOP 16" konstatovao je Nedović.

Srpski košarkaš do sada je imao priliku da nosi dres Crvene zvezde, Lijetuvos Ritasa i Golden Stejta a u Valensiji će imati društvo sunarodnika Vladimira Lučića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke