Nedović bi da se vrati u Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.12.2014.
10:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle sinoćnjeg duela sa voljenim klubom u Evroligi, ali i svoje loše partije, Nemanja Nedović ''otvorio dušu'' - priznaje da bi se sad najradije vratio u - Zvezdu!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Mnogi navijači Crvene zvezde su si sinoć pomalo i pribojavali Nemanje Nedovića, koji je nedavno iz NBA lige stgao u Valensiju, ali je reprezentativac Srbije i nekadašnji košarkaš Zvezde u sinoćnjem susretu bio daleko ispod svog nivoa.

Bez ijednog postignutog poena, za samo (nepunih) deset minuta provedenih na parketu. Naravno, mnoge je posle meča interesovalo da li je Nedovića sputala činjenica da je nastupio protiv kluba za koji navija, ili je u pitanju nešto drugo, a srpski reprezentativac je u izjavi koju prenose ''Novosti'', priznao da njegova adaptacija na novu sredinune ide kako je očekivao, da ga to sve više zabrinjava, kao i da ''ne zna svoju ulogu u timu Valensije''.

''Moraću da popričam sa trenerom... Biće mi potrebno vremena da se uklopim, ali ovako ne ide. Taman sam se navikao na američku igru, ovo je promena, ali ne smem da dozvolim da adaptacija ide ovako sporo'', konstatovao je Nedović, uz čestitke Zvezdi na plasmanu u Top 16.

A da ''prva ljubav zaborava nema'', Nedović je potvrdio i u odgovoru na pitanje da li bi prihvatio poziv da se vrati u Crvenu zvezdu u narednom periodu.

''Zašto da ne, u Zvezdi sam odrastao, ta opcija uvek dolazi u obzir'', poručio je Nedović.

Njegov povratak u Zvezdu se i pominjao tokom jeseni, kada je postalo izvesno da će napustiti Golden Stejt, ali je Valensija bila najbrža i najkonkretnija. Ipak, sada je svima očigledno da bi mu Zvezda bila mnogo bolji izbor...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 06.12.2014
11:27

nije on Pavlovic pa da se vrati ... a i kako da se vrati u Zvezdu sa Kalemegdana kada nema cak ni tim ? moze jedino u KKFMPCZV

avatar
Saturday, 06.12.2014
13:14

Bolje i u KKFMPCZV da se vrati nego u PARTIZANIGOKEANIS