Ne pomažu Holden i fudbaleri - Partizan gubi na poluvremenu (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.02.2017.
19:18
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana ugostili su večeras svoju grčku braću iz Soluna, a nakon dvadeset minuta igre gosti vode rezultatom 47:32.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Hala "Aleksandar Nikolić" ispunjena je do poslednjeg mesta, a bilo je i onih koji nisu uspeli da uđu na tribine i podrže crno-bele iz Beograda i Soluna.

Prvo poluvreme igralo se u serijama, gosti su trojkama u prvih pet minuta napravili problem Partizanu i poveli sa 12 poena razlike (6:18), ali se onda probudio i domaćin.

Serijom 18:0 u drugoj polovini prve i na početku druge četvrtine Partizan je preuzeo vođstvo, a potom ponovo ušao u problem.

Usledila je nova serija PAOK-a kojom crno-beli iz Soluna ponovo preuzimaju vođstvo i uspevaju da ga zadrže do odlaska na odmor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Wednesday, 22.02.2017
20:36

Ha, tacno sam znao da nam ovako nesto sledi cim sam video da se vratio Robinson u ekipu. Ne znam da li smo dobili dve utakmice sa njim u ekipi.

avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 22.02.2017
20:23

Kako ocajan pristup, sta je ovo pa suterski jedna od losijih ekipa u evropi da nam zabije 9 trojki za poluvreme sramota kakvo zalaganje u odbrani i koja kolicina izgubljenih lopti.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 22.02.2017
20:22

Ako nam je cilj da ispadnemo, samo me interesuje sto smo onolko kidali u Grckoj, a ako nije, onda mi nije jasno sto Canak drzi Gordona klupi, nije ti ovo fudbal pa da su ti dosta instrukcije glavnog trenera(posto pretpostavljam da mu je Dzikic reko da ne uvodi Gordona), sta da radis ako povedes, ako gubis,... Ovde se ipak treba videti tvoje znanje, kako mec odmice, a vidi se da je Canak neiskusan.

avatar
Thursday, 23.02.2017
00:19

Gordon je povredio mišić, zato nije ulazio u igru.