Ne dolazi Partizan svaki dan, Makedonci bi to dobro da naplate!

Autor: Beta Beta
nedelja 09.10.2016.
12:52
Izvor: Beta

Gostovanje Partizana ''magnet'' je za brojne navijače ovog kluba u Makedoniji, tako je i ovoga puta pred meč sa Karpoš sokolima.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Skopski košarkaški klub Karpoš sokoli pustio je u prodaju karte za sutrašnju utakmicu sa Partizanom po ceni od 300 denara (pet evra), što je do sada najskuplja ulaznica za utakmicu Jadranske lige (ABA) u Makedoniji.

Ulaznica za prethodnu utakmicu Partizana u Skoplju protiv MZT,  pre pet dana, koštala je 100 denara, koliko i karta za debitantski meč Karpoš sokola na domaćem terenu protiv Igokee u istom, drugom kolu. 

Prema makedonskim sportskim portalima, uprava Karpoš sokola, kluba koji nema veliku podršku sa tribina, rešila je da znatno poveća cenu ulaznica u očekivanju brojnih navijača Partizana, koji ima vernu publiku u Makedoniji.

Makedonski šampion MZT Skoplje, kojem je ovo peta sezona u ABA ligi, do sada nije imao karte skuplje od 200 denara, podsetili su lokalni mediji.

Utakmica četvrtog kola regionalne lige Karpoš sokoli-Partizan igra se sutra u dvorani "Boris Trajkovski" od 18 časova.

Makedonski tim izgubio je prve tri utakmice u debitantskoj sezoni u ABA ligi, dok je Partizan ostvario sve tri pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bojanb
Sunday, 09.10.2016
13:41

Koji ima vernu publiku u Makedoniji,Crnoj gori,Bosni,Srbiji ,a i u ostalim crno belim krajevima,ovo sve govori o kakvoj velicini se radi...za Lejkerse navijaju samo u L.A ,za Bullse u Cikagu,a za veliki Partizan svuda

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 09.10.2016
13:24

Ja mislio ovi Slovenci :D

avatar
brekbaCh
Sunday, 09.10.2016
13:07

Pa jedan od najvecih klubova Evrope dolazi, razume se..