NBA Top 5 - Izložba postera

Autor: Boban Filipović
petak 21.04.2017.
15:15
Izvor: Sportske.net

Tvorci liste su izdvojili posterizacije u prvi plan.

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Butalna blokada Janisa Adetokunba, tačnije smeč laktom, nije se našla među pet najboljih poteza. Po nama, sasvim nezasluženo.

Potez "grčkog čudovišta" je definitivno atarktivniji od svih, osim od pobeničkog kucanja Majlsa Tarnera. Centar Indijane je svoj "otpadak" zakucao u facu Tristanu Tompsonu.

Na posteru je završio i španski reprezentativac Serž Ibaka, tu ga je stavio centar Baksa Ton Mejker. Zanimljivo, i Mejker je posterizovan od strane Jonasa Valančijunasa na istoj utakmici, u kojoj je Milvoki demolirao Toronto i poveo sa 2:1 u seriji.

Memfis je smanjio na 2:1 u seriji protiv San Atnoija pobedom pred svojom publikom, 40-godišnji Vins Karter je proveo najviše vremena na parketu na ovoj utakmici, u trećoj četvrtini "ukrao šou" kucanjem koje je zbunilo i Grega Popovića. Tog kucanja nema na top listi, a kao najbolji potez sa ove utakmice izdvojeno je zakucavanje Kavaija Lenarda koji je protutnjao pored Marka Gasola u "mis meču".  

LeBron Džejms je protežiran po ko zna koji put, izdvojeno je njegovo kucanje u kontri za preokret Klivlenda protiv Pejsersa. Šampion je na krilima 'Kralja' istopio 28 poena minusa i poveo sa 3:0 u seriji.


Izveštaje sa tri jutrošnje utakmice čitajte OVDE, a u prilogu uživajte u "najboljim" potezima.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke