Navijači skupljaju pomoć za Radnički!

Autor: Miloš Marković
petak 29.08.2014.
15:14
Izvor: Sportske.net

Primer velike ljubavi prema svom klubu stiže iz Kragujevca, gde su vatreni navijači Radničkog poznati kao 'Kabasti' pokrenuli akciju prikupljanja pomoći za njihov voljeni klub.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Situacija u Radničkom nimalo sjajna, klub se nalazi pred gašenjem.

Svesni da eventualnim nestankom Radničkog gubi celokupna košarkaška Srbija, navijači okupljeni oko vatrene grupe pod nazivom 'Kabasti' poziva na pomoć.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Vrednujući ono što je Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca na terenu ostvario za srpski sport uopšte, i košarku posebno, a odazivajući se na apel Kluba od 28. avgusta 2014. godine da svi ljudi dobre volje pomognu opstanak košarke u gradu na Lepenici i uključe se u rešavanje statusa KK Radnički, simpatizeri "Kabasti", "Huk sa zapada", uz najširu podršku ljubitelja košarke, organizovaće akciju "Hiljadu razloga za KK Radnički - sve hiljadu dinara".

Od subote 30. avgusta će na više lokacija širom Kragujevca navijači postaviti punktove i prikupljati novčana sredstva koja će uložiti u borbu za spas KK Radnički.

Svi koji uzmemo učešće u ovoj akciji, za cilj imamo da prikupljanjem i ulaganjem novčanih sredstava u Klub obezbedimo da se naš Radnički i naredne sezone takmiči u ABA ligi.

Svesni smo teškog ekonomskog trenutka u društvu uopšte, ali on sam po sebi mora da bude pokretač ka boljem, a ne opravdanje za večito loše.

Našom akcijom želimo da podsetimo sve u Kragujevcu i Srbiji na razloge zašto su doveli KK Radnički i ABA ligu u Kragujevac, kao i one koji predstavljaju Klub - zbog čega su došli u Kragujevac.

Iskreni ljubitelji košarke okupljeni oko Kabastih",
navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke