Navijači, čujete li glas igrača: ''STOP pirotehnici!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.02.2017.
12:00
Izvor: Beta

Sinoćnje finale Kupa Koraća obeležila je i jedna povreda, izazvana bačenom bakljom. Plejmejker Zvezde i reprezentativac Srbije digao glas protiv takvog ponašanja navijača.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je da je srećan što je osvojio Kup Radivoja Koraća u rodnom gradu i da je pobeda protiv Partizana dobra uvertira za duel sa Galatasarajem u Evroligi.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su sinoć u Nišu Kup Radivoja Koraća, pošto su u finalu pobedili Partizan sa 74:64.


"Ovo je poseban osećaj. Osvojio sam drugi Kup, prošle godine nisam igrao i bilo mi je teško da na ekranu gledam šta se dešava na terenu. Ove godine sam opet tu i drago mi je što sam ponovo osvojio Kup u rodnom gradu", rekao je Jović novinarima u Nišu.

"Utakmica je bila dobra, kao i svaki derbi. Nije bitno koliko igrača fali, uvek je velika borba. To ne znači da je neki od timova u zaostatku. Videli smo da se Partizan odlično držao bez nekolicine igrača. Dobro su nas namučili. Ostvarili smo cilj, što je najbitnije", naveo je on.

Jović je dodao da su utakmicu prelomile "trojke" Marka Simonovića i Marka Gudurića.

"Nije bitno kolika je razlika, već da smo pobedili. Sa Partizanom je uvek neizvesno, tako će biti i u Jadranskoj i domaćoj ligi. Ovo je izuzetno važna utakmica za samopouzdanje. Sada nam predstoje veoma bitni okršaji u Evroligi", rekao je on.

Upitan o atmosferi u hali Čair, Jović je rekao da je bila fantastična, ali da nije ljubitelj pirotehnike.

"Uvek je napeto. Nisam ljubitelj pirotehnike koja upada na teren. Igrači nisu ni za šta krivi. Najviše nagrabusimo mi na terenu, ali valjda će i to doći na neki nivo", rekao je on.

Jović je naveo da u ekipi nisu hteli da rizikuju sa Milkom Bjelicom i Nejtom Voltersom, ali da bi igrali da je bilo potrebe i dodao je pobeda u Kupu dobra uvertira za utakmicu sa Galatasarajem.

"Čekamo njih dvojicu i samo da smo zdravi. Ostalo ćemo da pokažemo na terenu jer je teren jedino merilo", rekao je on.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da je pobeda u Kupu podstrek za dalji rad i dodao da nije imao tremu.

"Nisam takav tip da imam tremu. Bio sam opušten koliko god sam mogao. Nadam se da sam radio prave stvari na terenu", rekao je on.

Dobrić je na turniru imao problema sa povredom prsta, a upitan kako se osećao on je rekao:

"Šta ću, moram, svi mi tako radimo, preko bola. To je sve normalno".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 20.02.2017
19:07

Tradicija... Mora da se čuva... Pa makar se i poubijali i oslepeli i pekli... Na večitom derbiju je ubijen mladić raketom, ali to u našem humanom društvu nije bio razlog ni za šta.

avatar
Realni Arthur
Monday, 20.02.2017
18:16

Al si se umorio, sve same detalje, pa izgleda da ti lagano treba da promenis profesiju ako nisi neki sportski analiticar. Imam jedno pitanje za tebe: da li je moguce da svaki put kad izgubite uvek ama uvek trazite krivca negde vani? Da li je Dule stvarno imao takav utisak na vas pa 90 % ste washed brain, i tu nema objektivnost naravno, mada u zadnje vreme nesto bas nema vreme da prica o Zvezdi jer sada se bavi nekim dugovanjima od vas i koje ce uskoro preko BAT a da vam trazi. Pa molim te lepo, sto ne kazes kao sportista, Gudura je odigrao maestralno, Tompson, Simon, Mitrovic.... nego sve neke zalopojke, te da smo imali onoga ili ovoga, pa sudije pa itd.itd. Ljudi sto brze shvatite lakse ce da vam bude, Zvezda je jaca a tek cete videti koliko je jaca od vas, kad dodje play off ako i tu ne zaglavite u polufinalu protiv Cedevite ili Buducnosti, jer realno jace su od vas i siguran sam da ovim kupom vi konacno pocinjate da moralno da padete, evo ovo vam kazem tri dana pre tekme sa Paokom koju cete izgubiti i to glatko, mada kao Zvezdas bih vam pozeleo da dobijate i to zbog Srpske kosarke a nikako zbog vas, jer ste odvratni, puni ste merznjom prema Zvezdi, i zato kao takve ne mogu da vas smislim. I jos jedna stvar, vi niste samo puni mrznjom, vi ste i opasni po drustvo bre, pa svake godine neko nastrada zbog vasih divljastva, a poslednji primer u Nisu je samo nastavak crne hronike.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
16:44
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
16:30

Sudije su nas masakrirale, ne bi ribari nikada nase ranjenike pobedili cak i bez Vanje i Hecera... Pri neresenom rezultatu, u samo 15 sekundi su im poklonili 8:0. Prvo faul Gordona koji je trebao da bude za nas (ovo je jos jedna razlika u odnosu na nepostojeci faul Dzenkinsa jer nijedan nas nije simulirao) i tehnicka Canku, 2 slobodna i trojka posle cetiri koraka. I prvi napad u 4. cetvrtini, trojka posle faula zbog nepropisnog bloka. Tu vec vise nije bilo snage da se stize. Sve u svemu, braco Grobari i sestre Grobarke, NIKO NE SME DA BUDE TUZAN POSLE OVAKVIH UTAKMICA!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
16:27

Tri topovska udara su bacili, nazalost, jedan je pao medju nase igraca, Birca ima manju opekotinu na ledjima. Nije hteo ni da cuje da ga lekar pogleda, drao se da mu nije nista i tako nekoliko puta. Ludi Misirac:-D HEROJSKA BORBA NASIH MOMAKA, GROBARSKA, PARTIZANSKA!!!nLukovic trazi zamenu uz reci: -samo da povratim i odmah se vracam-, povracao iza klupe dva puta i odmah trci nazad kod Canka da kaze da je spreman. Andric igrao sa temperaturom 39. Posle utakmice, u hotelu svi pomalo tuzni, ali najvise svi besni i PONOSNI I PUNI SAMOPOUZDANJA...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
16:20

http://giphy.com/gifs/QlrxyL0b27tiE?utm_source=iframe&utm_medium=embed&utm_campaign=tag_click Motorolo, policijsko kolo, Motorolo, policijsko kolo:-D