Navaro: "Nikome neće biti lako u Beogradu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.12.2014.
23:51
Izvor: Sportske.net

Rezultatima koje su ostvarili u prvoj fazi Evrolige košarkaši Crvene zvezde Telekom zadobili su određenu dozu poštovanje od strane rivala.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Laboral Kuće Ibon Navaro rekao je večeras da je njegovom timu nedostajao intenzitet u susretu sa Crvenom zvezdom Telekom koji su gosti izgubili u praznoj hali "Pionir".

"Nedostajao nam je intenzitet u pojedinim delovima utakmice, zbog čega smo dozvolili Markusu Vilijamsu da postiže poene u nizu. U drugom poluvremenu nismo uspeli da kontrolišemo 'pik en rol' sa Bobanom Marjanovićem" kazao je Navaro.

Dva tima takmičila su se i prošle sezone u Evroligi ali je Laboral Kuća tada otišla u dalji tok takmičenja dok je Zvezda morala da se zadovolji igranjem u Evrokupu.

"Zvezda se prošle sezone nije plasirala u TOP 16, ali to iskustvo igranja u Evroligi prošle sezone im je pomoglo da postanu tim koji može da igra protiv najboljih timova u Evropi. Siguran sam da igranje u Beogradu neće biti lako za bilo koga" rekao je Navaro.

Takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige počinje 30. decembra i trajaće do 10. aprila. Svaka ekipa odigraće po 14 utakmica, a najbolje četiri ekipe iz svake grupe plasiraće se u plej-of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Saturday, 20.12.2014
00:58

Ne brini Navaro nisu to Partizan i Grobariii.Ovaj put ce vam biti lakse