Nataša Kovačević napustila Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.09.2017.
10:53
Izvor: Sportske.net

Dosadašnja predsednika KKŽ Crvena zvezda Nataša Kovačević donela je odluku da se povuče sa te funkcije.

Epa/Illyes Tibor
Epa/Illyes Tibor

Povezane vesti

Bivša reprezentativka Srbije i košarkašica Crvene zvezde Nataša Kovačević napustila je u utorak predsedničku funkciju ženske sekcije kluba sa Malog Kalemegdana.

U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da je Nataša Kovačević ovakvu odluku donela u dogovoru sa prvim čovekom KK Crvena zvezda mt:s Nebojšom Čovićem, a zbog velikog broja obaveza i novog angažmana u FIBA.

Nataša Kovačević je od strane FIBA izabrana za učešće u dvogodišnjem edukativnom projektu "TIME OUT" koji će zahtevati česta putovanja i boravak van granica Srbije.

"Zato sam, u dogovoru sa najužim i najbližim članovima rukovodstva kluba, donela odluku da se povučem sa mesta predsednice i tu poziciju prepustim nekome ko može da mu se posveti u potpunosti", navela je Kovačevićeva.

Nataša Kovačević je izrazila veliku zahvalnost Nebojši Čoviću istakavši da je njegova uloga u stabilizaciji i podizanju kluba bila nemerljiva.

Ženska sekcija KK Crvena zvezda će u Statutom predviđenom roku preduzeti neophodne radnje i izabrati novog predsednika, navodi se još u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 13.09.2017
11:16

Kakve veze imaju ŽKK zvezda i KK zvezda MTS?Možda ni ŽKK nije član SD?

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 12.09.2017
12:40

Svaka čast, devojko! Samo napred!