Nataša Kovačević ima novi cilj - Trofej sa Zvezdom!

Autor: Beta Beta
sreda 09.12.2015.
17:18
Izvor: Beta

Košarkašica Crvene zvezde Nataša Kovačević rekla je danas da će njena ekipa ove sezone pokušati da napravi iznenađenje i osvoji makar jedan trofej.

BETA/BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETA/BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Nataša Kovačević se prošlog meseca vratila košarci, samo dve godine od teške saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila nogu.

"Trudićemo se da na svakoj utakmici pružimo maksimum i da ostvarimo što više pobeda. Nadam se iznenadjenju u Kupu i plej-ofu. Imamo izuzetno mladu ekipu, mnogo je juniorskih i kadetskih reprezentativki i verujem da će većina stići do seniorskog tima. Verujem da borbom i strpljenjem možemo da dodjemo do nekog iznenađenja", rekla je Kovačević novinarima u Beogradu.

Kao favorita za trofeje Kovačević je navela klub Radivoj Korać, koji je u prošlom prvenstvenom kolu pobedio Zvezdu sa 58:46.

"Mislim da su oni favoriti, čini mi se da imaju najstariju ekipu, iskusne igračice i još nemaju poraz. Nadamo se bar jednom trofeju. Mene je život naučio da ne planiram na duge staze, ko zna, možda i osvojimo sve, to se nikad ne zna. Mi ćemo pružiti maksimum, pa ćemo videti dokle ćemo dogurati", rekla je Kovačević.

Trener košarkašica Zvezde Dragan Vuković rekao je da od njegove mlade ekipe očekuje borbu za sam vrh.

"Do ove godine maltene se nije znalo ni da postojimo, sve u klubu je sada bolje i to koristimo na najbolji način. Uz dolazak Nataše Kovačević, imamo istu ekipu kao prošle sezone, kada smo se borili za opstanak. Ove sezone smo malo porasli i očekujem da budemo još bolji do kraja godine. Ekipa Radivoj Korać je iznad ostalih i najkvalitenija je u zemlji, ali očekujem borbu za sam vrh iako je naš tim jako mlad. Nataša je naš lider, pomaže nam svojim prisustvom", rekao je Vuković.

Košarkašica Crvene zvezde Katarina Zec rekla je da ekipi mnogo znači povratak Nataše Kovačević i dodala da nije toliko zadovoljna dosadašnjim delom sezone u kojoj su crveno-bele ostvarile šest pobeda i tri poraza.

"Što se tiče igre i ponašanja Nataša je naš stabilizator. Nismo toliko zadovoljni sezonom, imali smo neke neočekivane poraze i nadam se da će biti bolje u nastavku sezone. Mi smo najmladja ekipa, oko 80 odsto tima je u kadetskoj i juniroskoj reprezentaciji", rekla je Zec.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović
rekao je da je muški košarkaški klub pomogao neke klubove iz Sportskog društva, medu kojima i ženski košarkaški i da će nastaviti da pomaže u skladu sa svojim mogućnostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke