Nastavlja se osipanje Metalca - Otišao i Bakić

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.02.2016.
16:16
Izvor: Sportske.net

Osipanje igračkog kadra u KK Metalac iz Valjeva nastavljeno je odlaskom plejmejkera Borisa Bakića.

aba-liga.com/MetalacFarmakom
aba-liga.com/MetalacFarmakom

Povezane vesti

Teška finansijska situacija u kojoj se našao KK Metalac iz Valjeva uslovila je osipanje ekipe i loše rezultate u ABA ligi.

Klub koji se suočava sa ispadanjem iz regionalne lige redom su napuštali Nikola Malešević, Milutin Đukanović i Miloš Janković, a njihovim stopama krenuo je i Boris Bakić.

Bivši plejmejker Partizana i Crvene zvezde Telekom dogovorio je sporazumni raskid saradnje sa Metalcem i napustio klub dva kola pre kraja ligaškog dela regionalnog šampionata.

Dosadašnji član Metalca prosečno je beležio 5.9 poena i 2.6 asistencija po utakmici, s tim što je tokom tekuće sezone imao dužu pauzu zbog povrede.

Još uvek nije poznato da li je Boris Bakić pronašao novi angažman ali je izvesno da će Metalac biti značajno oslabljen u poslednja dva kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blazer
Thursday, 18.02.2016
11:30

Metalcu nije dozvoljeno fuzionisanje,a Radnički i Hemofarm(propao) su se ugasili zbog odluke da ne smiju opstati kao što je Zvezda,iako imaju manje dugove.

avatar
magister
Thursday, 18.02.2016
01:08

Dopuna malopređašnjeg komentara: još bolje je, naravno, kao u NBA, omogućiti onima koji žele i mogu da se takmiče. Znači - bez ispadanja. Ako već idu iz Metalca, mislim da bi za Partizan jako interesantni morali biti, prvo Nikola Jevtović, a onda i Đorđe Majstorović, koji se već i pominje.

avatar
magister
Thursday, 18.02.2016
01:01

Tužno. Metalac se pokazao ozbiljnim i jakim. Još jedan dokaz zašto bi bilo zaista bitno praviti možda i petogodišnje ugovore. To može da dovede sponzore, to može da navede i grad i lokalne privrednike, možda i neke druge ljude koji razmišljaju o biznisu u sportu, da ulože novac i pokušaju da zarade. Ali sa stalnom strepnjom od ispadanja - to je nepodnošljiv rizik. Jednostavno - glupo je.

avatar
Zeljko Trisic
Wednesday, 17.02.2016
22:48

sto ne ostade jos dve utakmice, glupo je napustati klub koji se bori za opstanak na zadnjih 80 minuta do kraja lige