Nastavio sa SRBOVANJEM - Trener Denvera podigao tri prsta!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
09:21
Izvor: Sportske.net

Strateg Denver Nagetsa nazvao je Nikolu Jokića tripl-dabl mašinom, a za sve ljude u Srbiji imao je poruku koja će ih oduševiti.

Epa/Mike Brown
Epa/Mike Brown

Povezane vesti

Nakon sjajne partije Nikole Jokića na gostovanju u 'srpskom' Čikagu trener Denvera je partiju srpskog košarkaša ocenio kao "veri dobro!".

Nagetsi su noćas slavili na gostovanju Milvokiju, a Majk Meloun je još jednom "po srpski" objasnio kakvu je partiju prikazao Nikola Jokić.

Novinar koji je intervjuisao Majka Melouna nakon meča preneo mu je da je postao zvezda u Srbiji zbog toga što je počeo "da govori srpski".

"Ja sam zvezda, ali Nikola Jokić je zvezda! Dva uzastopna tripl-dabla, šta da kažem... Sjajan je igrač. Znam da podrška Srba koju smo imali prethodne dve večeri nosi i na drugim utakmicama, a Nikola je tripl-dabl mašina u tim situacijama" kazao je trener Meloun.

Ono što se rečima ne može preneti jeste način na koji je Majk Meloun gestikulirao kada je govorio o dva uzastopna tripl-dabl učinka Nikole Jokića.

Dovoljno je da pogledate video u prilogu, tri podignuta prsta i osmeh Majka Melouna pokazuju da lagano uči kako se najlakše Srbima ulazi pod kožu.

Nikola Jokić je u sinoćnoj pobedi Denvera na gostovanju Milvokiju postigao 13 poena, upisao 14 skokova i zabeležio 10 asistencija, čime je stigao do svog četvrtog tripl-dabla u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke