Nakon 'Kralja' i Vejd napušta Majami?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.05.2015.
20:02
Izvor: Sportske.net

Bivši šampion NBA lige mogao bi da ostane bez još jednog člana "trija" koji je ekipu vodio do četiri uzastopna finala i dva prstena u 2012. i 2013. godini.

Beta/AP Photo/Joel Auerbach
Beta/AP Photo/Joel Auerbach

Povezane vesti

Majamijeva "velika trojka" obeležila je period od 2011. do 2014. godine pošto je ekipa četiri godine za redom zahvaljujući LeBronu Džejmsu, Dvenu Vejdu i Krisu Bošu igrala u finalu NBA lige.

Dve godine za redom trojica pomenutih vodili su ekipu sa Floride do titule a raspad "velike trojke" dogodio se prošlog leta kada se "Kralj" vratio kući.

Kako sada stoje stvari, Dven Vejd bi posle više od decenije igranja za Majami mogao da spakuje kofere i promeni sredinu. Kamen spoticanja je ugovor koji Dven Vejd ima u klubu o čemu je govorio njegov agent Henri Tomas.

"Nastavićemo razgovore, dok je Džejms bio u ekipi nismo uspeli da dobijemo maksimalni ugovor, a sada kada je otišao želimo to. Dvejn je ovde proveo maltene celu karijeru i videćemo da li ima mesta za njega u Hitu i u budućnosti" rekao je Tomas.

Ovakve izjave agenta Dvena Vejda dale su povod novinarima u Americi da počnu sa spekulacijama koje se tiču njegovog prelaska u Klivlend gde bi se priključio LeBronu.

Dven Vejd je sa Majamijem osvojio tri šampionska prstena a ekipa je u sezoni na izmaku propustila priliku da se domogne plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ggmuchod
Saturday, 30.05.2015
10:25

Ma ne ide on.. Da bi Lebron ostao prošle sezone on je uzeo manji ugovor, ali pošto je otišao Vejd može da dobije maksimalni ugovor.