Nagetsi pozivaju: "Glasajte za Jokića"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 14.05.2017.
19:13
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić ima sjajnu sezonu iza sebe, a i vi možete pomoći da njegove blistave partije ove takmičarske godine budu na pravi način krunisane.

Beta/AP Photo/R Brent Smith
Beta/AP Photo/R Brent Smith

Povezane vesti

Četa Majka Malouna se nije domogla plej-ofa, izgubili su trku sa Trejl Blejzersima, ali i dalje mogu minulu takmičarsku sezonu smatrati uspešnom.

Odigrali su iznad očekivanja, a što ja najvažnije dobili su i nekoliko igrača za budućnost.

Treći ruki godine iz sezone 2015/16 je svima pokazao da njegove partije u prvoj godini u najjačoj ligi sveta nisu bile slučajnost.

Već u svojoj drugoj sezoni je Jokić postao lider Nagetsa, najbolji je skakač ekipe sa 9,8 skokova po meču, drugi je strelac Denvera iza Galinarija sa 16,7 poena po utakmici, a malo mu je nedostajalo da bude i najbolji asistent ekipe sa 4,9 asistencija po meču, bolji je samo Džamir Nelson sa 5,1 asistencija u proseku.

Upravo su njegove asistencije u sezoni za nama oduševljavale publiku širom sveta, sa pravim razlogom je dobio nadimak "plejmejker u telu centra".

U upravi franšize su jasni da će budućnost kluba graditi upravo oko 22-godišnjeg momka iz Sombora, planiraju ovog leta da dovedu i par vrsnih pojačanja, koja bi zajedno sa Jokićem činila ekipu za daleko više ciljeve od pukog plasmana u doigravanje.


Poznato je i da je srpski centar ušao u konkurenciju za najbolju asistenciju sezone. Njegov neverovatan pas bez gledanja ka Vilsonu Čendleru ušao je u uži izbor zajedno sa dodavanjima Krisa Pola i sjajnom akcijom Golden Stejt Voriorsa, koju je asistencijom ka Durentu krunisao Stef Kari.

Glasanje je još uvek u toku, a i vi možete pomoći Nikoli da se domogne laskavog odličja, tako što ćete glasati putem društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter).

I Denver Nagetsi pozivaju sve ljubitelje košarke da udele svoj glas bivšem centru Mega Leksa, a u nastavku pogledajte i kako možete glasati.


Dakle, glasanje možete obaviti na sledeći način:

Putem "Tvitera"

Jednostavno tvitujte - Nikola Jokić #AssistOfTheYear

Putem "Fejsbuka"


Objavite status sa sadržajem - Nikola Jokić #AssistOfTheYear

Putem "Instagrama"


Okačite sliku po želju, a u opisu slike napišite - Nikola Jokić #AssistOfTheYear

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke