Nagetsi odbili trejd zbog Jokića!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.08.2017.
11:29
Izvor: Sportske.net

Varijante koje su im se nudile uključivale stvari na koje zaista nisu bili spremni. Ovo je razlog.

EPA/JOHN G. MABANGLO
EPA/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Denver Nagetsi su tokom ovog leta dovođeni u vezu sa nekoliko fantastičnih igrača.

Prvo je u pitanju bila kombinacija po kojoj bi u trejdu tri tima učestvovali sa Klivlendom i Indijanom, što bi u Kolorado dovelo Kevina Lova, dok bi se Lebronu pridružio Pol Džordž.

Ali, Denver je odustao.

Naime, oni ne žele da razbiju partnerstvo Gerija Harisa i Nikole Jokića za koje očekuju da će postati dominantni ofanzivni duo u ligi.

Haris bi morao da bude uključen u trejd, što Nagetsima ne odgovara. Statistika pokazuje da od kada se sjajni bek vratio posle povrede i kada su obojica na terenu, Denver jednostavno ima najbolji napad u ligi.

Sada se pominje Kajri Irving, ali to je nerealna kombinacija, jer ponovo, Denver ne vidi način na koji može da spoji tako moćnu osovinu kakva je Haris - Jokić, kadrovi koji ćete videti to potvrđuju.

Doveli su Milsapa, jednog od najpotcenjenijih igrača u ligi, sa Džamalom Marejem, Čendlerom i ostalima, njih očekuje zaista odlična godina u kojoj bi mogli na kraju da završe u plej ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Wednesday, 16.08.2017
10:09

Imaju pravo Nagetsi, Heris je uz Jokica i Galinarija bio najbolji njihov igrac. S tim sto je Klivlend tu mnogo pogresio, trebali su da odustanu od Herisa, ako je on u suprotno smeru trebao da zavrsi. Jedino ako je bilo predvidjeno da on zavrsi u Indijani. Onda su Nagetski trebali da ponude Mudiaja i Bartona umesto Herisa, sad nema garancije da bi na to pristali.

avatar
Dragan Red Devil
Monday, 07.08.2017
11:37

I dalje nmg da prezalim sto Jokara ne igra za reprezentaciju.

avatar
bagra
Monday, 07.08.2017
17:03

Opusti se ,igrace na sledecim takmicenjima, malo da poradi na telu i bice jos bolji.

avatar
Algebra
Monday, 07.08.2017
11:37

Mogli da završe u PO? Izvinite, ali ove godine je to moranje za Denver. Ukoliko ne završe u PO, to znači da nešto ne štima sa njihovom mladom osovinom. Jokić ima 22, Heris 23 - nisu više baš deca, jeste da nisu na vrhuncu karijere, ali bi u tim godinama trebalo da ih nose do doigravanja, naročito ako uzmemo u obzir da će pored sebe imati jednog ol-star igrača, još jednog mladog, ogromnog potencijala (Marija), iskusnog i kvalitetnog Čendlera i još mnogo, mnogo više no korisnih igrača koji su u najboljim godinama i još par mladih igrača koji bi trebalo da imaju ozbiljnu ulogu (tu prvenstveno mislim na Mudieja i Ernangomeza).

avatar
Amar Zornic
Monday, 07.08.2017
13:06

Ne ocekujem ih u PO s obzirom na kvalitet zapada , proslogodisnji gornji deo se veoma pojacao , uz to i Minesota je napravila paklen tim

avatar
Amar Zornic
Monday, 07.08.2017
15:52

Lejkersi mogu biti prijatno iznenadjenje , talentovani igraci su zreliji , Bol se odlicno pokazao a i reket je jaci sa Lopezom . Juta jes slabija al ipak nisu kanta za udaranje nikako . Portland sa Nurkicem , Grizkiji sa Konlijem i Gasolom , i Pelikansi sa dobrim timom su izjednaceni sa Denverom ako nisu za nijansu jaci . Klipersi jesu ostali bez Pola al u najmanju ruku imaju tim iste snage i ne sumnjam da ce stici u PO. Minesota sa iskusnim organizatorom Hilom i superstarom Butlerom uz tim koji je zreliji godinu dana je sigurno jaci mnogo nego pre . U svakom slucaju bice zanimljivo , ne kazem da Denver nema sanse al ni da su sigurni u PO jer otisao je Galinari , dosao Milsap , jeste to pomak al ne sad koji garantuje PO . Uostalom ovo je moje misljenje , videcemo ko ce biti u pravi n Pozz :)

avatar
Algebra
Monday, 07.08.2017
14:21

Hajde da krenemo sa dna zapada. Finiks, Danas, Lejkers, Juta i Kingsi će biti kante za punjenje. Dakle to je već 5 (od 15) ekipa koje su sigurno iz Denvera. Nakon toga idu Portland, Pelikansi i Grizlisi koji imaju slodine ekipe, ali jedni ne igraju odbrani, drugi nisu homogeni, a treći su matori i otišlo im je par bitnih igrača. Dakle to je sada 8 ekipa koje su sigurno slabije od Denvera. Tu su još Klipersi koji su ostali bez Pola, Redika i Kroforda, pa tek mora da se vidi kako će njih zameniti Teo, Galo, Beverli... Takođe kod Minesota mora da se vidi koliko su defanzivno napredovali Tauns i Vigins, ukoliko su na prošlogodišnjem nivou - oni su truba bez obzira što im je tu sada Džimi. Ekipe koje su sigurno jače od Denvera su Sparsi, Voriorsi, Tanderi i Hjuston.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 07.08.2017
11:34

Sa snimka se odlicno vidi,da Jokic nije centar i da je manje visine igrao bi pleja.Koliko asistencija od centra covece